Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek ennek, mi húzódhat meg a háttérben?
Figyelt kérdés
Kérlek soroljatok fel néhány jó és célzatos okot arra,hogyha valaki nem válaszol az üzenetekre Facebookon. "Mi áll a háttérben?" Szóval van egy nagyon jó, aranyos, kedves és bájos lány ismerősöm és eddig jól megvoltunk,úgy érzem ennél sokkal több alakult ki kettőnk között, mint egy egyszerű barátság és ez a részéről is érezhető volt. Bár eddig még nem találkoztunk élőben, de már sok minden mást csináltunk együtt, mint beszélgettünk, chateltünk, leveleztünk, audio és videochaten beszéltünk, fényképeket, ajándékokat küldtünk egymásnak postán, stb... Soha nem sértettem meg semmivel. Viszont az utóbbi időben, kb (2 hete) csak azt látom, hogy néha elolvassa a leveleimet de nem válaszol rá. Erre szeretném kérni a segítségeteket ha lehetséges, hogy milyen okai lehetnek ennek a háttérben. Köszi!:)2022. aug. 14. 16:40
11/43 anonim válasza:
Tehát 2 éve bohóckodtok, és csodálkozol!
Ez eleve nem párkapcsolati kérdés, ha még életetekben nem találkoztatok, ő egy netes barát, aki nem ér rád, vagy már nem érdekled.
12/43 A kérdező kommentje:
Nem az lenne a módja egy ilyen dolognak, hogy szépen megbeszélik ezt az "emberek/párok" egymás között. Valóban az online barátság nem a legjobb, főleg nem a Facebookos. Az már régen volt, mikor a Facebook még társkereső oldalként működött. Ott már mindenki mindent keres,csak éppen társat nem.Valakik egész egyszerűen csak azért jelölik a másikat ismerősnek vagy barátnak, hogy megfigyeljék mit csinál a másik,vagy egész egyszerűen csak azért mert valami megtetszett a másik ember stílusában,de voltaképpen itt ki is merül a tudomány. Legalább feltételezésem szerint 100 olyan ismerősöm van, akiről fogalmam sincs miért éppen engem jelölt és mit "ücsörög" a háttérben, ha még lájkot sem dob semmire amit közzéteszek az oldalamon. Ez egy újabb hülye divat mostanában, hogy boldog-boldogtalant jelölni ok és indok nélkül. Akit nem ismerünk azt nem jelölünk. Nem ez lenne a helyes és nyilvánvaló?
2022. aug. 14. 16:58
13/43 anonim válasza:
Online bal#aszkodtàl, a csaj meg talált egy hús vér pasit.
További jó jelölést és làjkolást.
14/43 anonim válasza:
Nem sértésből írom, de már a kérdés kiírásának a stílusából is az jön le, hogy nincs tököd, túl nyálas vagy. No ezért pattant a csaj.
15/43 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne mit lépni, igen elfelejtettem mondani, hogy ő nem Magyarországon él, hanem Dél-Afrikában. Bocsánat. Sajnos elég csóró vagyok sajnos ahhoz, hogy Fokvárosba utazzam és nem hiszem, hogy itt bárki megtehetné azt, hogy oda utazzon közülünk. Több mint tíz ezer kilométerre nem lehet csak úgy rohangálni, főleg nem pénz nélkül. De azt is kihangsúlyozom, hogy számomra érthetetlen az, hogy miért pont most kezdte el csinálni ezt velem, az elmúlt durván 2 hét folyamán és addig meg semmi. Nem lehet ez valamiféle telekommunikációs probléma,vagy valami durva dolog. Fogva tartás, emberrablás áldozata, stb ilyen dolgok. Azért Afrikában nem olyan egyszerű az élet,mint itt és mivel nagyon szép csajról van szó,ezért bármi megtörténhetett vele. Én inkább aggodalmaskodva élem meg az eseményeket, mint inkább úgy, hogy arra gondoljak hogy bepasizott és csak úgy egyik pillanatról a másikra otthagyjon engem, mint egy darab hulladékot. :(
2022. aug. 14. 17:06
16/43 anonim válasza:
12-es A Facebook sosem volt társkereső oldal, bár már fejlesztettek hozzá mostanában ilyen funkciót!
Rengetegen csak ismerős és like gyűjtésre használják, mert jól mutat, mint ezek szerint te is, ha 100 vadidegent visszaigazoltál.
17/43 anonim válasza:
A facebook sose volt társkereső. Az a te dolgod, ha úgy használtad. Nevetséges, hogy 2 évig bénázol és csodálkozol, hogy elkel a csaj. Az gáz, hogy ő el se köszön. De akkor te a Tindert meg se próbáld, úgy ghost-olnak fiúk, lányok hogy ihajjjj. Muszáj helyén kezelni, hogy a másik a bunkó. Bele ne őrülj. L
18/43 A kérdező kommentje:
Ha pl annyira nem lennék képbe nála, akkor le is tiltana, erre senki nem gondolt. Minek olvasná az üzeneteimet, ha meg akar szabadulni tőlem. Tehát az egész teljesen érthetetlen számomra egyenlőre. Idáig csak olyan válaszokat kaptam, ami már az én fejemben is megfordult, csak éppen a reális okot és indokot nem látom rá, mert az eddigi kapcsolatunk az nem utalt erre. Egyszer csak jön egy "fehér lovon" herceg pasi vagy bárki és utána úgy legyint rám, mint Mari néni a tehénre? Nem furcsa ez? Szerintem próbáljunk meg másfelé okoskodni,hogy az alap demagóg és átlag hülyeségeken felül, mi lehet még.
2022. aug. 14. 17:12
19/43 A kérdező kommentje:
Igazad van 16/18. Nem volt kifejezetten társkereső, de eleinte még legalább annak próbálták használni. Most már ennek használják a legkevésbé ez tény és való. Hackert és egyéb rosszhiszemű embereket, visszaéléseket, reklámozó palimadarakat, magukat reklámozó mocsok qurvákat, striciket, másokat legomboló és kihasználó barmokat előbb találsz rajta magadnak, mint társat. Szép új világ szüleményei;)
2022. aug. 14. 17:16
20/43 Senior Séf válasza:
Mert egy huszonéves lánynak már van annyi eszem hogy távkapcsolat nem vezet sehova. Kamaszkorban még bocsánatos bűn, de később felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!