Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után kellemetlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után kellemetlen a haverjaival találkozni. Az exnő szerepében is kellemetlen lenni. És kikerülhetetlenek.hogyan legyek túl?

Figyelt kérdés

Rengetegen úgy ismertek csak meg engem, hogy én vagy xy nője.

Ezáltal kíváncsiak lettek rám, vagy beszelgetős köszönős viszonyba kerültünk.

Szakítás után nyomonkövetés van, azaz mindenki azzal foglalkozik mennyit vagyok egyedül vagy kivel fogok járni kivel fognak meglátni, mennyire adom le esetleg hogy ha pl az exem után összejövök vmi névtelen mulya pancserrel.

Mint vmi kis faluban úgy tud itt mindenki mindenkiről mindent, es olyan szinten foglalkoznak az emberek másokkal mint valami rossz öregasszonyok, és nem egy ráadásul velem is él, azaz szomszéd, vagy kollega, vagy vagy ennek annak a valakije, nem tudok láthatatlan lenni vagy eltűnni.

Szakítás után hogyan lehetne magamról levakarni azt hogy az exemhez kössenek, hogy na itt van xy exe? És megy is az infó már az exhez is azonnal.

Hogyan lehet megszabadulni egy ex körétől hogy felejtsenek el?

#mindenkivel szakítás
2022. aug. 8. 10:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
*járatom le
2022. aug. 8. 13:21
 22/26 anonim ***** válasza:

De mi van vele, ha összejössz valakivel? Ne a közelből ismerkedj és ennyi.

“Most irt az exem, hogy most hívták hogy láttak engem x helyen.“

De mi van, ha láttak x helyen? Egy atombunkerben kellene élned, boltba, postára, munkába el nem menni?

2022. aug. 8. 13:23
 23/26 A kérdező kommentje:

Eddig sem a közelből ismerkedtem senkivel. Ezek ilyen murphyk.

De ahogy nézem pl a facen is ez megy.

Volt egy srác mikor tini voltam aki porig alázott. A facen látom hogy a legjobb bnőm ismerőse..a bnőm nem tud semmit mert nem tudja hogy en is ismerem azt a srácot a srác pedig azt nem, hogy a bnőm elégge komoly bnője vagyok.

Valojában szeretnék láthatatlan lenni. Nyugodtan menni boltba postára nyugodtan beülni egy kocsiba meg stb

Na ez is.mintha vmi 6.érzéke is lenne.

Elkezdtem ismerkedni egy sráccal akinek elég jó és tuningolt bmw je van, de egyelőre offoltam mert nem merek mást semmit mert meglátnak vagy kiderül hogy esetleg ő is isneri az exem vagy a köreit! Ezt meg nem tudom hoy szedjem ki belole mert mindenki azt kerdezi hogy hívják az exed. Ha meg elmondom es ismeri, megint infoáramlások fognak menni. Inkabb hanyagolom a srácot egy darabig.

Es erre mikor a napokban az exem rámtapadt es elbucsuztunk es mentem haza, 5 perc mulva hivott, hogy befordult utánam az utcába egy bmw, de nem akar kombinálni.

Az nem az volt akivel ismerkedem, de ekkora veletlent hogy pont beparáztat!

2022. aug. 8. 13:30
 24/26 A kérdező kommentje:

A bmw-s is eléggé egy széles körüen ismert vki. Mint ahogy az exem is.

Feltételezhető az, hogy VÉLETLEN már megint lesz vmi kapcsolodasi pont köztük.

Vagy talán ő is a kiszolgálo haverja vagy bármi.

De offoltam inkább, nem megyek rá.

2022. aug. 8. 13:36
 25/26 A kérdező kommentje:

20.jav

" ha pasizol amikor nem vagyok ott 1. Magadat járatod le, mert mindenki tudja hogy velem vagy, es akkor r.banckodsz, 2. Két perc alatt fogom megtudni is."

2022. aug. 8. 14:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez jobb mint a barátok közt
2022. aug. 9. 12:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!