Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után kellemetlen a haverjaival találkozni. Az exnő szerepében is kellemetlen lenni. És kikerülhetetlenek.hogyan legyek túl?
Rengetegen úgy ismertek csak meg engem, hogy én vagy xy nője.
Ezáltal kíváncsiak lettek rám, vagy beszelgetős köszönős viszonyba kerültünk.
Szakítás után nyomonkövetés van, azaz mindenki azzal foglalkozik mennyit vagyok egyedül vagy kivel fogok járni kivel fognak meglátni, mennyire adom le esetleg hogy ha pl az exem után összejövök vmi névtelen mulya pancserrel.
Mint vmi kis faluban úgy tud itt mindenki mindenkiről mindent, es olyan szinten foglalkoznak az emberek másokkal mint valami rossz öregasszonyok, és nem egy ráadásul velem is él, azaz szomszéd, vagy kollega, vagy vagy ennek annak a valakije, nem tudok láthatatlan lenni vagy eltűnni.
Szakítás után hogyan lehetne magamról levakarni azt hogy az exemhez kössenek, hogy na itt van xy exe? És megy is az infó már az exhez is azonnal.
Hogyan lehet megszabadulni egy ex körétől hogy felejtsenek el?
9# az exemnek azonnal mennek az infók rólam de másokról is.
Nem én kattogok egyedul magamon! Kukonben nem lenne kérdés sem!
Nem egy haveri tarsasagrol van szo. Es nem mentem rajtuk végig!
Pl
Jartam egy sraccal 20 evesen 3 évig. Vele eltem neki volt egy lakotarsa aki ki akart velem kezdeni elutasitottam azota is utaljuk egymast
5 év mulva 25 évesen jottem ossze a mostani exemmel akinek mint utólag kiderül amikor jártunk, hogy a világon a legnagyobb barátja az exem lakotársa!
A 2 exemnek külön vannak a haveri körei.
Masik szakitas utan 23 évesen voltam egy 1 éves kapcsilatban mással. Annak a korabban emlitett kiszolgalo a haverja!
Honnan tudtam volna hogy ez a kiszolgalo a mostani exemnek is haverja!
Ezek ilyen bazi nagy véletlenek hogy mindenki pont haver pont ismeri ezt vagy azt vagy pont a szomszédom is az exem haverja!
És az exemmel ugye mászkálrunk mindenhova ami azt jelenti hogy így lettem bemutatva meg 500 embernek saccra.
Es en vagyok xy exnője ezen 500 ember szemében!
Sőt. 18 évesen szakitottam egy masik barátommal. Utana osszejottem egy teljesen idegen sráccal.
És mi derült ki? Hogy egyutt lakik az exemmel!!
Azaz 18 evesen az egyik barátomhoz maszkáltam x lakásba.
Aztan 19 évesen a masik barátommal ugyanabba a lakásba!
Ezek ilyen murphyk vagy nem tudom.
17
Most irt az exem, hogy most hívták hogy láttak engem x helyen.
Az a srac igen, aki jott a szomszedomhoz! Még köszöntunk is egymasnak.
Az exem egy korábbi mosolyszunet alatt IS hivott hogy már megint megtudtam vmit rolad!(akkor beszélt a masik exem lakotarsaval!)
Es még nem tudja de a kiszolgalo haverja is ismer engem egy megint masik exem kapcsán szoval az is fud majd rolam meselni neki!
Es de tudnam még részletezni.
Pl azt akivel 1 évig jártam megverték anno penz üzlet stb kapcsán. Aki megverte az a mostani exem rokona pl. és engem is imád.
Ezt sem mondtam el egyiknek sem. Azaz a mostani exem nem tudja hogy a rokona joformán már agyonverte a masik exem. A rokon sem tudja hogy az exem verte meg, mert ez akkor tortent amikor még nem jartunk. Es a megvert exem sem tudja hogy aki őt megverte annak a rokona az akivel most jártam.
Komolyan eddig csak mákom van azzal hogy a 2 exem nem tud egymasrol, de ha összeülnének...
Ha én BÁRKIVEL össze fogok jönni, azt MINDENKI tudni fogja. És azt is ha egyedul vagyok.
Elég ha csak egyetlen egy ember lát meg.
Az exem amugy a kaocsolatban erre kényesen ügyelt is hogy mindenkinek tudnia kell azt, hogy én vele vagyok.
Amikir csak úszni jártam is, még az ott dolgozókat is ismeri azokat is szépen képbe tette rólam es azt mondta ha pasiznék a strandon amikor nem lát, 1.magamat háratom le mert tudják hogy velem vagy és akkor r.banckodsz 2. 2 perc alatt fogom megtudni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!