Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért foglalkozzak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért foglalkozzak a külsőmmel ha a nőknek nagyrészt csak a belső számít?

Figyelt kérdés
Edzeni, frizurát belőni, stb dolgokat akkor felesleges csinálni.

2022. júl. 21. 15:09
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Adni, és kapni is egyaránt szeretném.
2022. júl. 21. 22:47
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Tenni kell érte igazából, meg becsülni önmagadat. Jó pihenést! :-)
2022. júl. 21. 23:34
 43/48 anonim ***** válasza:
Számít a külső, igen, lehet. De tudjátok sok esetben, és tényleg sok esetbe, mert ősapáink idejébe ahol hírét nem ismerték az igényességnek, ott is megtudott szépülni az ember a másiknak. Ha esélyt adna az ember valakinek, meg szánna időt a másikra, nem kell egyből kapcsolatba vergődni, igen is megszépülhetne az illető a szemében. Csak hát, ma már inkább az a fontosabb, hogy elsőre benedvesedjen a punci alatta, mert máskülönben meg se próbálja a másikat megismerni, ha nincs így. :))
2022. júl. 28. 10:36
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért az más tészta, hogy minden férfi bombanőt akar, de nem tesz érte.

Tényleg nem a külső a fontos, de ha ápolatlan vagy, az taszító. :)

2022. júl. 28. 10:47
 45/48 anonim ***** válasza:
59%
43, a párom objektíve átlagos. Simán elmentem volna mellette az utcán, ami megfogott, az a kisugárzása, a kommunikációja, a jelleme. Egy utazáson keveredtünk egymás mellé, aztán elhülyültünk, hogy ne legyen unalmas. Nem kellett hozzá sok, hogy másképp nézzek rá. Akivel az első pár órában nem jön az az érzés, azzal soha nem is fog. Ez nem csak a külsőn múlik, de minden, amihez nagyon mélyen kéne megismerni a másikat, valójában csak porhintés. Az érdeklődés és ebből (elég hamar) a szerelem vagy csettintésre jön, vagy sose. A majd megszereted lányom, már a régi időkben is annyit tett, hogy megszokod, aztán jobb híján ő is jó lesz. De az nem szerelem.
2022. júl. 28. 11:10
 46/48 anonim ***** válasza:
45. Tökéletes megfogalmazás! :)
2022. júl. 28. 11:14
 47/48 anonim ***** válasza:
37%

Abban az értelemben ahogy írod úgy igen, a nőket is érdekli a külső. Hiszen vonzó valaki aki kihozza maslgából a legjobbat. Pl előnyös frizurát választ, előnyös ruhát vesz stb, vagy nem hagyja el magát.

De hosszú távon szerintem egyértelmű higy férfiak jobban nézik a külsőt, ez inkább 30-40 felett mutatkozik meg. Hiába foglalkozunk ezekkel, ha idősödik az ember tehát amikor veszít a fiatalkori szépségéből akkor egyértelműen a férfiaknak van előnye. Ezért is van hogy fiatalabb nőket látunk idősebb férfiak mellett. Hiszen ha egy férfinak már nem olyan feszes a bőre vagy őszül akkor azt mondjuk higy sármos. Egy nőnek ha már nem feszes mindene akkor már kevesebb esélye van párválasztáskor.

2022. júl. 28. 11:38
 48/48 anonim ***** válasza:
47. Ezzel is sajnos egyet tudok érteni. Én úgy vagyok vele, hogy igyekezzen mindenki egészséges maradni, akkor tovább marad fiatalos. Nők körében is, sokat dob a latba szerintem a sport és a megfelelő arcápolási rutin is. :)
2022. júl. 28. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!