Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért foglalkozzak a külsőmmel ha a nőknek nagyrészt csak a belső számít?
Figyelt kérdés
Edzeni, frizurát belőni, stb dolgokat akkor felesleges csinálni.2022. júl. 21. 15:09
31/48 anonim válasza:
Hitlert sem a belső tulajdonságaiért szerették a nők, hanem a hatalma miatt, amit nyilván a tulajdonságaival szerzett, de attól még nem azért voltak oda érte, mert egy agybeteg fasz volt.
32/48 A kérdező kommentje:
Eddig nem tudtam hogy pont Hitlerért oda voltak a nők. Már meg sem lepődök az ilyesmin.
2022. júl. 21. 19:25
33/48 anonim válasza:
Nekem volt olyan udvarlóm, akinek abszolút a humora, értékrendje, céljai, műveltsége, esze, szóval az élvezetes társasága fogott meg. Nagyon jókat dumáltunk, bár nem volt annyira szép arcú, találkoztam vele, mert kíváncsivá tett. És élőben meg azért tök jó kiállása volt, magas, erős, magabiztos, nagyon szép volt a hangja, tehát lehetett volna akár igazán jó pasit is faragni belőle. Kiderült, anyagilag sem állt rosszul meg nagyon tetszett, hogy olyan klasszik férfi, aki tud táncolni meg szerelni és udvarias. De amikor a második randin is ugyanúgy (bár egy másik:)) leevett, pecsétes ingben jelent meg, ami félig kilógott a nadrágjából, és hót koszosak voltak a körmei, meg a cipője, szóval, mint aki futtában egy halom fotelbe hányt szennyes ruhából felvette, ami előkerült, és még a fogai is tele kajamaradékkal (mindkétszer)... és hirtelen elképzeltem, milyen lehet akkor az alsónadrágja... és feladtam az elfogadósdit. Egyszerűen ezt nem lehetett sehogy megmondani... és végülis csak nem lehet úgy belekezdeni, hogy majd én megváltoztatom, de jelen állapotában undorom tőle. Mert oké, ő egy ilyen kedves szórakozott professzor típus, aki ezeket abszolút nem veszi észre (meg még jó pár ilyesmi "mit illik"-et), de én meg nem szeretnék senkinek az anyukája lenni, se helyette is égni egy társaságban. A higiénia meg pláne fontos, ha nem csak telefonálgatni akarunk egymásnak.
34/48 A kérdező kommentje:
#33 Ez oké, de itt most nem a higéniáról van szó. Egy nő se attól szép vagy jótestű mert higénikus.
2022. júl. 21. 20:13
35/48 anonim válasza:
A külsődet látják meg először, és arról kialakul egy benyomás a belső értékeidtől függetlenül. Maradj önmagad, ez a lényeges leginkább.. ne akard megjátszani azt a szerepet ami nem áll jól számodra. Ettől eltekintve normális öltözet, megpucolt bekötött cipő + valami igényesebb ruházat és ápoltság alap. Valami edzettség nem árt, kihúzott testtartás, minimális magabiztosság mely sugárzódik. Pici izom, tán minimális súlyfelesleg belefér és a legfontosabb a vidámság, mosoly. Olyan dolgok melyek nem/minimális költségbe kerülnek és sokat jelentenek. A külső annyira fontos, hogy az alapján jön az első benyomás az első ítélet. Elhízásról a személyes tapasztalat annyi, korábban sportoltam majd nem figyeltem oda két évig, felszedtem olyan 15 kilót és valamiért nem volt egyszerű felvenni a nőkkel a szemkontaktust, nem hogy nem mosolyogtak még csak a szemembe se néztek. Pedig igényesen öltöztem, ápolt voltam.. négy hónapja elhatároztam mi lenne ha megválnék ezektől a kilóktól, elterveztem jókedvű és vidám leszek bármi történik. Utóbbi egy hónapban teljesen más a helyzet, mintha kicseréltek volna legalábbis a nők pozitívan viszonyulnak hozzám nem csak az utcán a munkahelyen is! Pedig ugyanaz az ember vagyok, mégis szemeznek, sőt van ki mosolyog is, kacsint. Egyszerűen könnyebb dolgod van, ha már a külsőd semleges/pozitív számukra.
36/48 anonim válasza:
"Egy nő se attól szép vagy jótestű mert higénikus."
És te szép és jó alakú nőt szeretnél, vagy olyat, aki nem törődik a külsejével, (a testével, a hajával, a ruházatával stb.) mert nagyrészt úgyis a belső számít?
37/48 A kérdező kommentje:
#36 Természetesen szép és jó alakú nőt. Olyat aki megfog. Nekünk férfiaknak ez jobban számít.
2022. júl. 21. 22:08
38/48 anonim válasza:
Azért az egészség évtizedekkel tovább konzerválja a szépséget.
39/48 A kérdező kommentje:
Minden kell. Egészség, szépség, fantasztikus belső. Minden.
2022. júl. 21. 22:24
40/48 anonim válasza:
Hajrá. Add te is azt, amit szeretnél kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!