Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért foglalkozzak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért foglalkozzak a külsőmmel ha a nőknek nagyrészt csak a belső számít?

Figyelt kérdés
Edzeni, frizurát belőni, stb dolgokat akkor felesleges csinálni.

2022. júl. 21. 15:09
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Igen persze, magam miatt mindenképp megéri, de a nők miatt felesleges. Amúgy meg magas vagyok, szóval a kötelező megvan.
2022. júl. 21. 16:05
 12/48 anonim ***** válasza:
81%

"Aki azt mondja, hogy csak a belső a fontos az hazudik mert nem akarja megbántani az illetőt"

Ezzel egyetértek, bár tegyük hozzá, hogy a belső általában csak annyira fontos, hogy az illető ne legyen egy gnóm. Figyelem az útcán, hogy milyen pasiknak van nője, hát nem többségük nem egy szép ember. Nem is értem, hogy a nők hogy tudnak velük leállni, mert feltehetően azokat az alakokat nem veti fel a pénz sem.

2022. júl. 21. 16:06
 13/48 A kérdező kommentje:
Én is látok ronda, kövér férfiakat, nulla kisugárzással akiknek bombanőjük van. Ezért is kérdőjeleződött meg bennem ez az egész. Szerintem ez egy olyan dolog amire mi férfiak soha nem fogjuk megtudni a választ.
2022. júl. 21. 16:13
 14/48 anonim ***** válasza:
84%
Az igényesség minimum. Onnan számít a belső
2022. júl. 21. 16:14
 15/48 anonim ***** válasza:

Rondák, kövérek, de feltehetően magabiztosak, dominánsak az életben. Ezért van sikerük.

2022. júl. 21. 16:16
 16/48 A kérdező kommentje:
#15 És ennyi elég? Magabiztos, és domináns? Semmi más nem kell? F@sza.
2022. júl. 21. 16:31
 17/48 A kérdező kommentje:
Már értem hogy az őskorban miért imadták a nők a férfiakat. Rondák, buták, h_lyék, s_ggfejek voltak a férfiak, de legalább magabiztosak, és dominánsak.
2022. júl. 21. 16:33
 18/48 anonim ***** válasza:
Azert mert magas vagy, még lehetsz gnóm, nézhetsz ki bénán.
2022. júl. 21. 16:34
 19/48 A kérdező kommentje:
#18 Kedves vagy, de nem vagyok gnóm.
2022. júl. 21. 16:37
 20/48 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ennyi elég.

A #4-es kommentben írtam Hitlerről és belinkeltem egy képet, hogy micsoda népszerűségnek örvendett.

Magabiztos volt, domináns, + tegyük hozzá, hogy intelligens volt, és jó szónok.

Ennyi elég volt, a külseje senkit sem érdekelt. A férfiak felnéztek rá, és a képek alapján a nők is szerették.

2022. júl. 21. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!