Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért foglalkozzak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért foglalkozzak a külsőmmel ha a nőknek nagyrészt csak a belső számít?

Figyelt kérdés
Edzeni, frizurát belőni, stb dolgokat akkor felesleges csinálni.

2022. júl. 21. 15:09
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Akkor példát veszek Hitlerről. Olyan akarok lenni mint ő.
2022. júl. 21. 16:43
 22/48 anonim ***** válasza:

Még valami: természetesen az szerette őt, aki egyetértett a náci ideológiával, de a téma szemszögéből ez mellékes. A lényeg az, hogy Hitler sikeres volt annak ellenére, hogy nem volt szép ember.

Tehát a siker kulcsa nem a külső, hanem a belső. Az, hogy ki mennyire tud hatni az emberekre. Ha a belső rendben van, akkor az ember sokra viheti.

#20 voltam

2022. júl. 21. 16:45
 23/48 anonim ***** válasza:
81%

NEM arra akartam utalni, hogy olyannak kell lenni, mint Hitler, hanem őt illusztrációként idéztem, miszerint ha valakinek rendben van a belsője, az sikeres lehet.

Ha te elkezded utánozni Hitlert, az neked lehet nevetségesként fog tűnni. Mert neki jól állt az a stílus, de neked lehet NEM állna jól. (Arról nem is beszélve, hogy remélem a náci ideológiát nem akarod vallani, mert az káros...)

Idézhettem volna Giacomo Casanova-t is. Ő sem volt egy szép ember, de a világ legnagyobb nőcsábásza volt.

A lényeg az, hogy találj rá a te stílusodra, szerezz önbizalmat.

2022. júl. 21. 16:50
 24/48 A kérdező kommentje:
Tudom miről beszélsz. Rendes tőled hogy segíteni szeretnél, de ezekről eddig is tudtam. Erről is szól a kérdésem.
2022. júl. 21. 17:21
 25/48 anonim ***** válasza:

A nők miatt nem is éri meg, mert ha a nők miatt csinálod, a nők miatt le is mondhatsz róla. Ha valakinek tényleg számít az egészsége, vagy hogy tetsszen saját magának, az sokkal "tovább tart". Ha valaki csak azért edz, hogy pasija/csaja legyen, lehet kapcsolatban abbahagyja, totál belustul, mert megvan, amit akart.

Egyébként az nekem rejtély, hogy kisugárzást utcán hogy lehet megmondani, én néma emberről, aki csak megy az utcán, nem tudom eldönteni, milyen a kisugárzása.

Csak mellékesen megkérdezem, mert érdekel, hogy a férfiakban nincs ilyen, hogy mondjam, "szégyenérzet" féle dolog? Ha nekem le kéne vetkőznöm helyes férfiak (vagy akár csinos nők) előtt, tökre szégyenkeznék, hogy nem nézek ki jól. Ha Chris Evans megjelenne, hogy szexeljen velem, persze, nagy a szám, azt mondom, simán, de valóban, VALÓBAN belegondolva rohadtul szégyellném, hogy hogy nézek ki, és azt akarnám, hogy akivel szexelek, és beindít a teste, azt az én testem is indítsa be, ne csak elfogadjon, meg szeresse a belsőmet. Az alap, persze, de a kapcsolat belső ÉS külső együtt.

2022. júl. 21. 17:34
 26/48 anonim ***** válasza:
64%
Oke, de megis honnet szedted, hogy a belso szamit? Jelenleg a legtobb nonek a kulso az egyik legfontosabb.
2022. júl. 21. 17:44
 27/48 anonim ***** válasza:
A külső IS számít.
2022. júl. 21. 17:44
 28/48 A kérdező kommentje:

#25 Az ember hallja az utcán hogy egy férfi hogy beszél, milyen a stílusa. Mellesleg vannak ismerőseim is akiken nyilván látom-hallom milyen a kisugárzásuk.

A nők mindig azt mondják hogy nekik csak az számít hogy egy férfi ne legyen túl kövér vagy túl sovány, és ezzel el van intézve.

Persze, az a fontos hogy az adott személy saját magának akarjon megfelelni, de ha a nők ennyire lesz@rják, akkor valamennyire elmegy az ember motivációja.

2022. júl. 21. 18:00
 29/48 anonim ***** válasza:
80%

Aki jóban van önmagával, az szereti a testét is. Tudod, ami a lélek temploma :) Plusz aki normálisan szocializálódott, azt érdekli, hogy megtisztelje a többi embert és betartsa a társadalmi normákat. Persze ha épp depressziós, akkor pont nem szereti magát...

A ló túlsó oldalára is persze át lehet esni és nekem speciel nem is jön be, akin látszik, hogy csak a testére juthat ideje, mert ha a haját is félpercenként újra kell igazítania, hát tuti nem ér rá még a világot is jobbá tenni. De ez bejöhet azoknak a nőknek, akik szintén íy vannak vele. Máris lesz közös téma :D

Szóval egy normalitás (és értelmes tekintet) azért elég, de az kell. Ügyelj az egészségedre, azaz mozogj és táplálkozz eszerint és ne legyen káros szenvedélyed, illetve persze mosakodj, mossál fogat rendszeresen, és értékeld magad annyira, hogy ne elbújni akarj koszos zsákruhákban...

2022. júl. 21. 18:59
 30/48 anonim ***** válasza:

Azahriah uraság mondjuk pont egy cingár gyerek babapofival, szóval nem vele példálóznék, ha azt akarnám bizonyítani, hogy a nők a lapátállú Chadekre nedvesednek.

2022. júl. 21. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!