Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek számít, hogy a párotok hol dolgozik, mivel foglalkozik, ha nincs párotok számítana-e egy fiúnál hogy hol dolgozik?
Keressen annyit, vagy legyen meg az esély hogy majd annyit keressen, hogyha családot akarunk alapítani akkor azt meg tudjuk tenni normálisan.
A nők nem attól félnek, hogy nem lesz majd pénz bundára, külön kocsira, villára, ékszerekre. Hanem hogy a közös gyerekek szegénységben kell éljenek.
Az érdekel, hogy élvezi-e.
De ez kicsit paradoxon. Én nem tudnék egy kukásfiúval összejönni, mert átlagban nem egyeznek az érdeklődési körünk. Nem jönne el szerintem velem múzeumba, vagy gyógyszergyár-látogatásra. hanem várná az esti kőbányait.
Járnék én hidegburkolóval is, csak legyen értelmes, nekem ennyi a lényeg!
De szerintem elég árulkodó, hogy egy jármű-mérnök felesége leszek, aki a BME-t végezte, és nem Nyíregyen szerzett róla valami papírt....
Számomra annyiban számít, hogy többre értékelem, ha egy férfinek szakmája van. Értsd: asztalos, villanyszerelő, autószerelő stb.
De, nyilván, nem ez alapján választok elsősorban.
#4: Nem kötekedésből kérdem, de már jármű mérnök, vagy még csak az egyetemet végezte? Mert a munkában megállni a helyed már más tészta.
Lehet a mekis karriernél ő sem viszi többre jó ideig.
Ha már az, akkor más.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!