Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek számít, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek számít, hogy a párotok hol dolgozik, mivel foglalkozik, ha nincs párotok számítana-e egy fiúnál hogy hol dolgozik?

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 13:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Nekem az a fontos, hogy legyen stabil munkája. Ne alkalmi munkából tengődjön, és menjen akkor dolgozni mikor kedve van. Engem a szüleim a munka szeretetére és becsületére neveltek, nekem ennyi az elvárásom. Egyszer már feladtam az elveimet, többet sosem.
2017. nov. 14. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Legyen stabil munkája, és akarjon fejlődni.

Az se hátrány, ha nem olyan munkarendben dolgozik, ami miatt kevés időt töltenénk együtt.

2017. nov. 14. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Mikor 18 evesen osszejottunk, gimibol kicspott diak volt. De igen, ti jobban tudjatok.

Fogjatok csak erre h egyedul es csoron haltok meg...:D

2017. nov. 14. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

A párom mérnök, ahogy én is.

Számomra csupán olyan szempontból fontos, hogy hol dolgozik, hogy ne kelljen nonstop ezzel foglalkoznia (ezzel hanyagolva engem) és szeresse a munkáját, ne gyomorgörccsel menjen be.

Fizu szempontjából meg olyan szinten fontos, hogy kb. ugyanannyit keressünk. Az oka egyszerű. Én azért tanultam és dolgoztam ennyit, hogy biztosítani tudjak magamnak nőként egy életszínvonalat. Örülök neki, hogy a párommal ketten is biztosítani tudjuk mindazt magunknak, amire vágyunk. Igencsak hasonlítanak az igényeink és ez tök jó. Jól esik, hogy nem kell gondolkodni mit együnk/főzzünk hó végén, nem gond, ha szeretnénk hó végén beülni egy étterembe, elmenni moziba, stb.

Természetesen nem hazudok, azért is fontos, mert nem szeretnék én lenni a családfenntartó, szeretnék én itthon maradni a gyerekünkkel GYED-en, GYES-en, ami nem esne jól a családi kasszának, ha én a 2-3-szorosát hoznám haza a párom fizetésének.

2017. nov. 14. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak személyiség számít.
2017. nov. 14. 20:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen. Nem szeretném ha pl pokitikus volna a "foglalkozasa"(vagy valami ahhoz kicsit is közeli) , számít, meg nyilvan neki is, hogy jól érezze magát a munkahelyen.
2017. nov. 15. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel mit dolgozik,mivel foglalkozik és mennyit keres...Ez változtatható,ill. csak ezért nem fogok vele nem összejönni vagy összejönni.

22/N

2017. nov. 25. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!