Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyit számít nektek egy férfi végzettsége és foglalkozása?
Szereti a munkajat?
Ha igen akkor nem erdekel.
Ha nem valtson de nem akarom egesz este azt hallgatni h szar a melo.
Es ez fuggetlen attol h mennyit keres !
Nem szokott önmagában számítani, de általában hamar kibújik a szög a zsákból. Kevés nem diplomást ismerek, akivel én is élveztem a beszélgetést és nem éreztem magam kínosan az eszmefuttatásai és a témái miatt. Sajnos a szakképzés és a közoktatás is annyira szánalmasan gyenge, hogy hatalmas különbségek tudnak lenni szemléletmódban iskolázottság szerint. Az egyetemi képzések sem a legjobbak, de tényleg ott tartunk, hogy ha valakinek valaha van esélye magára szedni némi logikát, nyitottságot és tudományos gondolkodást, azt az egyetemen tud leghamarabb. Nekem ezekre a képességekre igényem van a kapcsolatunkban és arra is, hogy mikor egy hivatás szóba kerül, ne a pénz döntse el, hogy hasznos vagy érdekes.
Nem lesz senki jobb vagy rosszabb emberileg ettől, egyszerűen úgy érzem, nem illek össze bizonyos mentalitású emberekkel. Nevezzük nevén, a minimalistákkal. Sajnos az utóbbi időben megjelent egy olyan tendencia, hogy szakképzésre többnyire az megy, aki hülye vagy lusta máshoz. Ez kialakított egy olyan réteget, amihez örülök, ha semmi közöm. Kivételek természetesen lehetnek, igyekszem nyitott lenni, de eddig csak csalódni tudtam.
Nem jó, mikor valakivel csak úgy tudsz beszélgetni, hogy csak felbosszant és úgy érzed, sosem lesztek egy világ, mintha más nyelvet beszélnétek.
És mi a helyzet azzal, ha szakmája van és nagyon jól keres vele? Nyilván a diploma egy felsőfokú végzettség...stb (nem fikazom a diplomásokat, minden tiszteletet az övék amiért annyit tanultak)
De pl nekem szakmám van, amiben dolgozom 18eves korom óta, és sokszor csak meg rökönyödöm, hogy egyes felsorolt végzett emberek milyen szarul keresnek.
4 szakmam 2 diplomam van es jelenleg is tanulok
Volt szakmunka parom es diplomas is. Nem ez szamitott soha sem. Az intelligenciat nem papurban merik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!