Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyit számít nektek egy férfi végzettsége és foglalkozása?
Végre egy normális ember(20-as).
De legalább látszik hogy mennyi gusztustalan érdekember van!
Nincs diplomám, három szakmám, érettségim van, és egy nyelviskolám. Szerettem volna diplomát, de nem mentem. Engem nem érdekelt soha hogy a másiknak legyen vagy ne legyen diplomája, az a lényeg hogy érdeklődő legyen, lehessen mindenről beszélgetni és szellemi lelki partner legyen. Az exemnek sem volt diplomája ami nem is zavart egy percig sem, de volt egy pár szakmája, nyelvvizsgája, érdeklődő volt, folyamatosan művelődött és nem a butaság érdekelte, emiatt is jöttünk ki jól. Őt sem zavarta hogy nekem nincs diplomám. Együtt jártunk kirándulni, előadásokra, múzeumokba, éttermekbe, könyveket venni stb. Itt a szellemi lelki egyenlőség a lényeg. Láttam már olyat is hogy a nőnek több diplomája volt, a férjének meg még érettségije sem és mégis jól voltak, és láttam ellenkező példát is.
Ami engem zavar a szakmunkásokban (általánosítani nem akarok, csak akiket eddig láttam, találkoztam vagy hallottam), hogy nem akarnak épülni szellemileg. Megelégszenek a tudásukkal, nem akarnak művelődni, egy könyvet nem olvasnának el, de ami a legjobban zavar az az a viselkedés amivel szerintem mindenki találkozott már, az alpári stílussal. Lényeg a lényeg hogy senkit sem szabad egy kalap alá venni, csak sajnos az alpáribb szakmunkások miatt a normális szakmunkásokat is elítélik.
24# ment a zöld neked is. :)
Melyik nyelviskola a tiéd?
Nincs diplomám, és nem is kell, hogy a pasinak legyen.
Nekem teljesen jó, ha szakmunkás végzettséggel jól keres. Ismerek milliót kereső villanyszerelőt.
Érettségim és 4 szakmàm van, diplomám nincs. Nem érdekel hogy a másik félnek milyen papírja van a tanulmányairól, amíg nem nekem kell eltartani és értelmes az illető.
A férjemnek érettségije és 1 szakmája van, a másodikat már nem szerezte meg anyagi okok miatt. Diplomája nincs. Teljesen más területen dolgozik egyébként, ahogy én is. Így alakult. Mindketten jól elvagyunk a munkahelyünkön, de egyikünk se karrierista, munkamániás. Szimplàn arra kell, hogy megéljünk. 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!