Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyit számít nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyit számít nektek egy férfi végzettsége és foglalkozása?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk adott két férfi azonos jövedelemmel (legyen mondjuk nettó 700 ezer forint), akkor számít az, hogy ezt a pénzt diplomás mérnökként vagy mondjuk villanyszerelőként szerzi? Nektek egyébként van diplomátok?

2022. jan. 9. 11:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy normális ember(20-as).

De legalább látszik hogy mennyi gusztustalan érdekember van!

2022. ápr. 26. 14:44
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Miben érdekelt az az ember, aki mondjuk egy pedagógushoz megy hozzá 21?
2022. ápr. 26. 16:35
 23/31 anonim ***** válasza:
78%
Nekem idén lesz diplomám (általános orvos). Fizetés szempontjából nem tartom fontosnak a diplomát; sőt, egy villanyász többet kereshet simán, mint én kezdőként. (Ezt nem tartom se jónak, se gondnak, csak annyi a lényeg, hogy nem akarok egy férfira támaszkodni anyagilag.) Amit viszont megfigyeltem, hogy diplomás vagy egyetemista fiúval (bölcsész, közgazdász, jogász, mérnök, orvos....) jobb volt az összhang, mint képzetlenebb emberrel. Több közös témánk volt, több téma iránt érdeklődtek, szerintem többet olvashattak, jobban követték a híreket, hogy mi van a világban; mint a képzetlenebbek. Nem utasítanék el senkit kapásból azért, mert nincs diplomája. Sőt, a volt barátaim nagyobb részének érettségije volt csak (vagy még az se), pedig életkorukból adódóan lehettek volna diplomások.
2022. ápr. 27. 01:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs diplomám, három szakmám, érettségim van, és egy nyelviskolám. Szerettem volna diplomát, de nem mentem. Engem nem érdekelt soha hogy a másiknak legyen vagy ne legyen diplomája, az a lényeg hogy érdeklődő legyen, lehessen mindenről beszélgetni és szellemi lelki partner legyen. Az exemnek sem volt diplomája ami nem is zavart egy percig sem, de volt egy pár szakmája, nyelvvizsgája, érdeklődő volt, folyamatosan művelődött és nem a butaság érdekelte, emiatt is jöttünk ki jól. Őt sem zavarta hogy nekem nincs diplomám. Együtt jártunk kirándulni, előadásokra, múzeumokba, éttermekbe, könyveket venni stb. Itt a szellemi lelki egyenlőség a lényeg. Láttam már olyat is hogy a nőnek több diplomája volt, a férjének meg még érettségije sem és mégis jól voltak, és láttam ellenkező példát is.

Ami engem zavar a szakmunkásokban (általánosítani nem akarok, csak akiket eddig láttam, találkoztam vagy hallottam), hogy nem akarnak épülni szellemileg. Megelégszenek a tudásukkal, nem akarnak művelődni, egy könyvet nem olvasnának el, de ami a legjobban zavar az az a viselkedés amivel szerintem mindenki találkozott már, az alpári stílussal. Lényeg a lényeg hogy senkit sem szabad egy kalap alá venni, csak sajnos az alpáribb szakmunkások miatt a normális szakmunkásokat is elítélik.

2022. máj. 30. 08:07
 25/31 anonim ***** válasza:
55%
24. Az alpári beszéd sokszor tükrözi az ember intelligencia szintjét, ez nem a lexikális tudás vagy a reál tárgyakból való kimagasláson alapszik, ha nem azon hogy gondolkodik valamennyire az ember és tudja milyen szavak azok amiket egy bizonyos környezetben vagy idegenek emberek előtt használunk. A buta embert nem érdekli ha leégeti magát , mert fel sem fogja hogy a környezete következtetéseket von le abból milyen ember lehet ő.Tanulatlanként írtam ezt a pár sor gondolatot.
2022. máj. 30. 11:36
 26/31 anonim ***** válasza:
37%
Aki normális nő, annak nem a végzettség vagy a foglalkozás számít. Az értelmiségi nőket kerüld, mint a tüzet! Ők pattognak ezen. Vidéken keress társat, nagyon kedves, és talpraesett lányok vannak vidéken. A feleségem is vidéki nő, talpraesett, kedves, nem egy értelmiségi kis hercegnő.
2022. máj. 30. 21:55
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Hat a diplomasok nagyobb aranyban liberalis gondolkozasuak, szoval inkabb ne legyen az ha lehet 😀
2022. máj. 31. 06:01
 28/31 anonim ***** válasza:

24# ment a zöld neked is. :)

Melyik nyelviskola a tiéd?

2022. jún. 15. 14:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs diplomám, és nem is kell, hogy a pasinak legyen.

Nekem teljesen jó, ha szakmunkás végzettséggel jól keres. Ismerek milliót kereső villanyszerelőt.

2022. aug. 8. 11:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Érettségim és 4 szakmàm van, diplomám nincs. Nem érdekel hogy a másik félnek milyen papírja van a tanulmányairól, amíg nem nekem kell eltartani és értelmes az illető.

A férjemnek érettségije és 1 szakmája van, a másodikat már nem szerezte meg anyagi okok miatt. Diplomája nincs. Teljesen más területen dolgozik egyébként, ahogy én is. Így alakult. Mindketten jól elvagyunk a munkahelyünkön, de egyikünk se karrierista, munkamániás. Szimplàn arra kell, hogy megéljünk. 36/N

2022. aug. 9. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!