Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít ritkaságnak, perverzségnek, ha egy nőt izgat az ha két férfi foglalkozik egymással?
Én csináltam már úgy hogy egyik csaj hozott egy fiút aki inkább meleg volt mint bisex
Részemről voltak szabályok. ( nem csókolozok fiúval, nem kapom be a fiú farkát és meg se fogom stb...)
Az aktus úgy zajlot hogy elején csokolóztam a lánnyal közbe a fiú a farkamat szopta. Majd a lány "ráült" a számra és nyaltam közbe a fiú szopott és beleült a farkamra. (itt a nő és a férfi egymással szembe volt ők csokooztak innentől én a lányt nem csokoltam meg többé.....
Majd a nő ült rá a farkmara háttal a másfik férfi bepucsitott neki és háturol kinyalta a fenekét illetve gondolom a zsákját is nyalogatta.
Utána jött az a rész ami megmondom öszintén iszonyatossan tetszett Mind a ketten bepucsitottak elöször úgy volt hogy a lány volt alul a másfik fiú betette a lányak fenékbe és én választhattam hogy a nő puncijába vagy a férfi fenekébe rakom mivel nehezen fértem hozzá és a lányak se jött be annyira ezért végül egymás mellet pucsitottak nekem és a legjobb az volt a nőt innentől punicba is és fenékbe is dughatam illetve a fiút is dughattam....
Hála istennek a történés lassan zajlott mivel elötte a lánnyal elötte 2 órával együtt voltam. Így több mint 1 óráig birtam.
Végén úgy élveztem el hogy a lány befeküdt alura a másik fiú bepucsitott a feje fölött én dugtam őt fenékbe kihúztam és a fenekére élveztem
Tudom most jön az biszex vagyok nem vagyok biszex de tényleg jó érzés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!