Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyit számít nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyit számít nektek egy férfi végzettsége és foglalkozása?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk adott két férfi azonos jövedelemmel (legyen mondjuk nettó 700 ezer forint), akkor számít az, hogy ezt a pénzt diplomás mérnökként vagy mondjuk villanyszerelőként szerzi? Nektek egyébként van diplomátok?

2022. jan. 9. 11:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekel se a diplomája, se a munkája. Legyen állandó munkahelye és ne nekem kelljen eltartani. 30/N
2022. jan. 9. 14:56
 12/31 anonim ***** válasza:
95%

7

A saját szakmámban sem a pénz az első, máséban sem.

Pontosan erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy unom már az olyan beszélgetéseket, amik egy munka minőségét kizárólag a pénzben mérik. Ha prostituált lennék, ennyi erővel enyém lehetne a világ... De mégis csak más a fekvése annak, mikor arról beszélhetsz, milyen érdekes esetekkel találkoztál a munkád során, kiknek segítettél vagy tudsz beszélni menő műszerek működéséről, a projektről, amiben részt veszel és le tudsz ülni jóízűen egy szakmai könyvet vagy videót nézni, ellesni trükköket, amik profibbá teszik a munkád és megoldást jelentenek új problémákra.

Én szeretek ilyen lenni és szeretem ilyennek látni a párom.

2022. jan. 9. 15:56
 13/31 anonim ***** válasza:
96%
12. Én is szoktam menőzni hogyan pattintok be 2 darab vezetéket évek óta.. Annyira sok oldalú és színes ha bár csak piros és kék van.. Imádják a nők.. és havi 150 ezret is adnak érte.
2022. jan. 9. 16:20
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
Férfiként is csak diplomás párt fogadnék el magam mellé. Lásd a nem diplomások passzív-agresszív megnyilvánulásait velünk szemben. Nem vagyok vevő erre.
2022. jan. 9. 17:11
 15/31 anonim ***** válasza:
72%

3 diplomám van. Nem elvárás részemről a diploma, de némi műszaki rálátás, intelligens kommunikáció és egymás mindennapi problémáinak megértése igen. Ez valószínű most annyira nem érthető leírva, de sajnos voltam együtt úgy férfival, hogy gyakorlatilag pár hónap alatt kiderült, hogy ez nem fog menni, mert nem tudja átérezni a helyzetem, nem tud támogatni és így ő csak legyint, hogy ne vigyem haza a munkahelyi problémáimat, míg nekem szükségem lenne arra, hogy 1-1 órában kommunikáljunk ilyenekről is. A széles látókört, intelligenciát és nyitottságot nem a diploma adja, de sajnos én is azt látom, hogy egy szakképzettséggel rendelkező egyénnek (pl. villanyszerelő), hosszú utat be kell járnia ahhoz, hogy tudjunk valamit kezdeni egymással hosszútávon.

A pénz csupán olyan szinten érdekel, hogy ne húzzon le a másik anyagi értelemben. Ha én elakarok menni egy étterembe bélszínt enni, mert megtehetem, akkor ne legyen gond a pénz, tudja ő is hozzátenni a maga részét, ahogy én is hozzáteszem. Mondom ezt úgy, hogy most éppen én keresek többet a férjemnél. Ketten együtt olyan bevétellel rendelkezünk, ahol én már őszintén nem érzem gondnak, hogy ő 200 ezerrel kevesebbet hoz haza. Fordulhat még a kocka, sőt... fog is valószínűleg. :)

2022. jan. 9. 17:55
 16/31 anonim ***** válasza:
59%

Leszarom.

Nem a végzettség alapját választottam sosem párt

2022. jan. 12. 04:03
 17/31 anonim ***** válasza:
86%
A műveltsége, intelligenciája mindent visz.
2022. ápr. 18. 08:53
 18/31 anonim ***** válasza:
60%
13-as! Magánvállalkozóként, ha nem vagy kontár, akkor sokat kereshetsz. Szakemberhiány van.
2022. ápr. 18. 08:55
 19/31 anonim ***** válasza:
86%

Nekem mindegy, ha normális életszínvonalat tud magának biztosítani.

Általános műveltsége legyen.

Ha kétkezi munkából él meg, akkor ne viselkedjen iskolázatlan bunkó módon, ha pedig élre vasalt gatyában jár, akkor ne legyen kétbalkezes minden máshoz.

2022. ápr. 18. 22:57
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora hülyeség már ez hogy az alapján választunk párt hogy milyen a végzettsége.A párkapcsolatnak nem erről kéne szólni hogy valaki diplomás vagy sem.
2022. ápr. 25. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!