Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfire sokkal nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfire sokkal nagyobb hatással van egy r.banc külsejű nő, azok tarsasága az izgalom, élmény, akkor miért nem azzal vannak, kötnek le magukhoz egy természetes szolidat, miert azzal kezdenek, és miert ragaszkodnak?

Figyelt kérdés

Lathatóan a férfiak szinte elolvadnak egy egy ilyentől, műszempilla, póthaj, esetleg tetkók, meg a tóbbi.

Az ilyenek társaságában felvillanyozódva vannak, élvezik azt, csupa izgalom minden.

(És nincs kizárva pedig hogy e.bancos nők ne lennének hűek vagy jó családanyák rendesek szerelmesek monogámak)

Ez mellett inkább a szolid természetes nőt valasztják, nem engedik el, féltékenyek rá, ragaszkodnak mint majom a f.rkához, a szolid nő viszont végig görcsölheti a kapcsolatot mert csorog a másik nyála a r.bancokra, de persze betartja a határokat a másik. Nem lép félre stb.

És amikor el vannak küldve még hazudgalnak is, hogy nem szeretik a műnőket.

2022. júl. 20. 11:35
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Be vannak neki csicskulva. Ez tisztán latszik.
2022. júl. 20. 15:06
 32/41 A kérdező kommentje:

Fúrnák a kapcsolatunkat rolam rosszakat mondanak neki stb

Ő meg oltja lefelé az ősszeset.

2022. júl. 20. 15:06
 33/41 A kérdező kommentje:

Pelda társaságban elvezi a nő tarsaságát, hogy neki jatsza magát egy nő.

De ha csak egyszer mond vmit rólam az a nő, ami neki nem tetszik szépen helyre is teszi azonnal.

Nem hagyja hogy a hatam mögött kibeszeljenek vagy bárki közénk álljon, vagy meginogjon a bizalmam. Ugyanis attol tart ha nem bizom benne akkor más vizekre fogok evezni, megint féltékeny. Mint mindig amugyis.

De ha csorog a nyála miért en.

2022. júl. 20. 15:11
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Elvesztettem a fonalat. Tkp mi is a poszt lényege?
2022. júl. 20. 15:12
 35/41 A kérdező kommentje:
A lényeg ha más nő az izgi akiket megkaphat egy férfi miert nem azzal foglalkozik.
2022. júl. 20. 15:15
 36/41 A kérdező kommentje:

"Nem uralkodhat a ribis nőkön, mert repülnek más tenyeréből enni. "

Ő is ugyanígy repkedhet(ne) nőről nőre ahogy szokták is a pasik tudtommal.

2022. júl. 20. 15:19
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is meg fogjak nezni a ribis nőket, csak van aki gátlástalanul, van aki meg feltűnés nélkül teszi. Utóbbiak értelmesebbek. Ha számodra megalázó módon csinálja, szólj neki hogy fejezze be. Ha emellett kontrollálni is akar és nem változik, akkor dobd ki.
2022. júl. 20. 15:22
 38/41 A kérdező kommentje:

Amugy ő nem szexkapcsolat párti, meg nőről nőre repülős. Lehet az elvei miatt telepedik le egynél úgy, hogy közben azért van fantáziája.

De annyira ő maga nem érdekel, mert én megyek, nekem megalazó amikor pl egy c.gány műszempillásat mellettem lesnek, "felém helyezik", én csak a következő pasiktól "félek" mert amúgy én előre nézek a jövőbe valójában.

2022. júl. 20. 15:28
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
#34! Az, hogy a kérdező minden nap elmondhassa, hogy minden pasi kizárólag ŐT akarja. A lábai előtt hevernek, feleségül akarják venni, az tök mellékes, hogy néha megverik, kidobják a kocsiból, vagy műnőkre csorgatjak a nyálukat(szerinte csak a nyálukat.😂) De a lényeg, hogy mindegyik igazi befolyásos alfa, mint Berki(volt). 🤦🏽‍♀️
2022. júl. 21. 00:32
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

#39 Azért micsoda hős lovagias alfáról van szó... Csak úgy pattintja le magáról a "r.biket".

"De ha csak egyszer mond vmit rólam az a nő, ami neki nem tetszik szépen helyre is teszi azonnal.

Nem hagyja hogy a hatam mögött kibeszeljenek"

Honnan gondolod, hogy valóban ez történik a beszélgetésükben? Lehet az alfád ezt mondja, hogy ezt hidd de lehet közben udvarol annak a r.binek, flörtöl vele. Te írtad, hogy csorgatja rájuk a nyálát és ez milyen megalázó. A pasid nem alfa, hanem egy tuskó.

2022. júl. 21. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!