Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfire sokkal nagyobb hatással van egy r.banc külsejű nő, azok tarsasága az izgalom, élmény, akkor miért nem azzal vannak, kötnek le magukhoz egy természetes szolidat, miert azzal kezdenek, és miert ragaszkodnak?
Lathatóan a férfiak szinte elolvadnak egy egy ilyentől, műszempilla, póthaj, esetleg tetkók, meg a tóbbi.
Az ilyenek társaságában felvillanyozódva vannak, élvezik azt, csupa izgalom minden.
(És nincs kizárva pedig hogy e.bancos nők ne lennének hűek vagy jó családanyák rendesek szerelmesek monogámak)
Ez mellett inkább a szolid természetes nőt valasztják, nem engedik el, féltékenyek rá, ragaszkodnak mint majom a f.rkához, a szolid nő viszont végig görcsölheti a kapcsolatot mert csorog a másik nyála a r.bancokra, de persze betartja a határokat a másik. Nem lép félre stb.
És amikor el vannak küldve még hazudgalnak is, hogy nem szeretik a műnőket.
Lehet nem az van hogy félnek tőled az alfák. Talán csak nem kellesz nekik.
Le van irva.
Ragaszkodnak kötődnek nem engednek el bizonygatnak féltekenyek stb
Úgy is néz ki tenyleg, hogy nem kellenék.
Én vagyok a "ribis" lány a te forgalmazásodban.
Szerinted az ilyen típusú nők olyanok akiknek az ilyen gyenge férfiak megmondhatják mit vegyenek fel?
Vagy igazából engednék egyetlen felesleges féltékenységi rohamot is? Nem. Pattanok is le, mert tudom, hogy akad ennél jobb.
Neked eleg, hogy szerinted ő alfa és jól jártál vele.. szóval tudod, hogy más nőkre csorgatja a nyálát, de nem érdekel, veled van, örülsz neki. Tudod, hogy egy gyökér féltékenykedős, de veled van, nem érdekel.
Én külsőre kicsit ribis vagyok, de szeretem magam, es ezt a férfiak megérzik. Ha becsülöd, szereted magadat akkor ők úgy viselkednek veled, ahogy elvárod.
Van egy két barom aki nem, de azoktól az első pillanatban le kell lépni.
27 vagyok
Látom, hogy az ilyen férfiaknak milyen nő kell. A gyenge aki örül, hogy szeretik, ezért benyel mindent. Nem azt mondom, hogy hibás az ilyen nő, mert nem... Csak nem érzett még rá, hogyan kell ezt jól csinálni, hogy a férfi jól akarjon vele bánni.
Én is voltam egyszer kontrolláló kapcsolatban. Szenvedtem benne és eldöntöttem, hogy több férfi velem úgy viselkedni nem fog. És tényleg nagyon rendesek a férfiak hozzám. A titok, hogy nem kell tudniuk, hogy ők az egész életed. Ha érzik rajtad, hogy habár nagyon szereted, de ha tiszteletlen veled lelépsz akkor azt vehetsz fel mellette amit akarsz.
Nem szerintem alfa. Alapvetoen tapadnának rá.
Ezert sem értem amikor egy r.bi jatsza neki a fejét miert nem ugrik? Mindketten jobban járnánk.
Én mondjuk jobban is fogok mert ilyenek mellett azért nem szoktam maradni.
Es ilyenkor sem értem a nekem valo pitizéseket.
Miert nem szedi fel a berepülőket es kész? Tenyeréből ennének.
Már leírtam.
Nem akarod érteni, igaz?
Nem uralkodhat a ribis nőkön, mert repülnek más tenyeréből enni. Nem kaphat dührohamokat, nem mondhatja meg mit vegyenek fel. Értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!