Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfire sokkal nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfire sokkal nagyobb hatással van egy r.banc külsejű nő, azok tarsasága az izgalom, élmény, akkor miért nem azzal vannak, kötnek le magukhoz egy természetes szolidat, miert azzal kezdenek, és miert ragaszkodnak?

Figyelt kérdés

Lathatóan a férfiak szinte elolvadnak egy egy ilyentől, műszempilla, póthaj, esetleg tetkók, meg a tóbbi.

Az ilyenek társaságában felvillanyozódva vannak, élvezik azt, csupa izgalom minden.

(És nincs kizárva pedig hogy e.bancos nők ne lennének hűek vagy jó családanyák rendesek szerelmesek monogámak)

Ez mellett inkább a szolid természetes nőt valasztják, nem engedik el, féltékenyek rá, ragaszkodnak mint majom a f.rkához, a szolid nő viszont végig görcsölheti a kapcsolatot mert csorog a másik nyála a r.bancokra, de persze betartja a határokat a másik. Nem lép félre stb.

És amikor el vannak küldve még hazudgalnak is, hogy nem szeretik a műnőket.

2022. júl. 20. 11:35
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

"Aki nem így tesz, az kockáztat."

Akkor mégis féltékenységhez van köze(?)

2022. júl. 20. 11:59
 12/41 A kérdező kommentje:

Lett egy tézisem

A pasik lehet javarészt ömbizalomhiányosak, pontosan ahogy a r.bis nők is gyakorta azok.

A szolid nőknek nincs szükséguk viszont az önfuttatásra ahhoz, hogy magukat el tudják fogadni, talán nagyobb az önbizalom. Ez egyfajta "erőt" vagy erősebb kisugárzást tükrözhet, ami a pasikban esetekben nincs meg.

Így a magabiztos, önmagával rendben levő kiegyensúlyozott szolidabb nő lehet jobban kell, vonzóbb, levadászni valóbb, mint egy esetekben "ideggyengébb"önbizalomhiányos r.bancos típus, akiket gyakorta megkapni is könnyebb.

A magabiztos szolid nő mellett pedig kevesebbnek kezdik magukat érezni talán, ezert jelenik meg a féltékenység.

Jól összeáltalanosítottam ugyan, de csak tézis.

2022. júl. 20. 12:06
 13/41 anonim ***** válasza:
37%
Mi is a bétákhoz megyünk hozzá. Ők a férjnek valók.
2022. júl. 20. 12:10
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
#12 Szerintem ezt túlgondolod. Mindenre van példa, sokan pont az önbizalomhiányuk miatt visszafogottak, mások pedig pont merészebb stílussal önazonosak.
2022. júl. 20. 12:12
 15/41 A kérdező kommentje:

14 jeleztem hogy altalanosítok. Mert a r.bis dolgok általánosságban véve önbizalomhiányt takarnak hogy anélkül nem kellenének. Vagy kevésbé kellenének. Vagy szimplan verseny, rivalizácio hogy szebb legyek a másiknál(azaz mert nem vagyok enélkul szebb a másiknál)

13 köszi, értem. Nem mindig alfákat valasztunk a nagy ő nek, ez is így van.

Én viszont nem félek az alfáktól, mert úgy néz ki ők félnek tőlem valahogy.

2022. júl. 20. 12:19
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

"14 jeleztem hogy altalanosítok."

Én meg jeleztem, hogy ez egy túlzó általánosítás, aminek a valósághoz nem sok köze van.

"Mert a r.bis dolgok általánosságban véve önbizalomhiányt takarnak"

Ez az, ami nem feltétlen igaz (viszont feltűnően gyakran hallom olyanok részéről, akik irigyek a r.bikre)

"hogy anélkül nem kellenének. Vagy kevésbé kellenének."

Te magad írtad a kérdésben, hogy egy csomó férfire sokkal nagyobb hatással van egy r.banc külsejű nő, azok tarsasága az izgalom, élmény. Akkor csak nem mindegy, hogy milyen az a külső.

2022. júl. 20. 12:39
 17/41 A kérdező kommentje:

Igen ezert ellentmondás. Ezért kérdés.

Nagyobb a hatás, de mégsem azok kellenek jobban.

A r.bis stilus és önbizalomhiány külöm téma.

Én úgy gondolom mindenképpen arra használják hogy szebbnek érezzek tőle magukat mert enélkul nem tartják elég szépnek magukat, kulonben nem lenne rá szükségük.

2022. júl. 20. 12:45
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
De féltékeny valaki azokra a nőkre. Te hogy állsz önbizalommal?
2022. júl. 20. 12:47
 19/41 A kérdező kommentje:

Önbizalomhiány nálam úgy néz ki kb hogy én speciel nem akarok senkivel versenyezni. Vagy kellek esetleg csúnyán regeli kócos fejjel is, vagy el lehet menni.

A megfelelési kényszer engem mindenképpen irritál, azaz képtelen vagyok olyan kapcsolatokra amikben nekem megfelelési görcsökkel kellene élnem. Ha ezt valtja ki belőlem vki, én azzal nem akarok lenni.

És kérdesben is írtam pl akik másokra csorgatják a nyalukat el vannak küldve.

Ilyenkor is meg kapcsolatban is a kaparast nem értem egyaltalán.

Ha más az izgi (legyen r.bis vagy nem, ez megint részletkérdés), akkor miért kötődnek ragaszkodnak bizonygatnak, miért nem mennek a p.csába miért nem azokat szedik fel, de eleve miért nem azoknak udvarolnak miért nem azokra állnak rá, miért RÁM??

2022. júl. 20. 12:52
 20/41 anonim ***** válasza:
70%

A férfiak egy jelentős része számára kifejezetten taszítóak a "műnők", nem azért izgatja őket a "ribis" külső, mert ehhez vonzódnának, hanem egyszerűen csak ez a kinézet egy jelzés, üzenet feléjük, hogy van esélyük egy gyors szexre (még akkor is, ha nem).

A nők közül egy csomóan még felnőttként sem értik meg, hogy az öltözködésükkel, sminkjükkel stb, üzeneteket küldenek a külvilágnak, a férfiaknak, akik ennek megfelelően fognak viselkedni velük.

2022. júl. 20. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!