Olvastátok? AZ anya itt is ragaszkodott a természeteshez, akkor miért akar kártérítést, miért az ügyeletest hibáztatja?
Voltam egyszerre vele a rendelőben és ott mesélte a dolgokat valakinek, onnan tudom, mi a helyzet, így kezdem, mielőtt nekem estek
Be is akarták fektetni, étrendet íratni neki, de elutasította. Ott volt a császáros lehetőség, nem akarta, mert az elsőt is természetesen szülte.
Nem hitt az orvosoknak.
Ilyenkor miért az orvost hibáztatják? Megmondták neki előre, hogy a császár a biztonságosabb, de közölte az orvosokkal, hogy akkor otthon szül, őt bizony nem vágják fel...
Ilyen esetben miért az orvost hibáztatják?
Aki ráadásul ügyeletes volt, nem is ismerhette a beteget igazából...
Ti elfogadhatónak találjátok, hogy az orvost hurcolják meg?
Az anya felelőssége sajnos elég nagy! A cukorbetegséget nem vette komolyan, pedig figyelmeztették! Hát ezek után ő szerintem ne pereljen senkit!
Ezzel együtt borzasztó tragédia!
Én úgy gondolom egy orvos is hibázhat. Persze tudom hogy ez nem olyan mintha én rosszul írok meg egy papírt, de sajnos ők is hibáznak. Nem tudom itt mi a helyzet majd kiderül.
Az anya felelőssége. Szerintem neki már elég büntetés ez. Ha úgy van ahogy leírtad, gondolom hibáztatja ő magát eléggé, csak másra akarja hárítani. Nem értem meg a viselkedését, de már ez van..
nem láttam a másik kérdést
de ha tudom, hogy én vagyok a hibás (nagyobbrészt), akkor csendben beülök a szobámba megőrülni, nem az orvosra próbálom kenni, és fenntartani a figyelmet...
Szerintem egy nonek nincs joga felulbiralni az orvos donteset. Foleg akkor nem, ha az orvos vilagosan elmondja, hogy mit miert nem szabad es minek mi lesz a kovetkezmenye.
Ha az orvosom azt mondja, hogy a csaazar szamomra a megfelelo szulesi forma, akkor elfogadom a donteset es ament mondok a dontesere.
Ugyanis en nem vagyok orvos, nem ment at a kezeim kozott tobb szaz/ezer gyerek a palyafutasom alatt.
Nem tudom megitelni a helyzetet kivulallokent, mivel az anyai osztonom es a szivem mindent elkovet barmilyen helyzetben annak erdekeben, hogy a gyermekem egeszeges eletet eljen. Deez az elet barmelyik teruleten igy van, hiszen az anya kepes a sajat eletet es a testet is felaldozni a gyermeke eleteert!!!
Aki pedig nem igy gondolkodik, annak agyilag nagyon nincs rendben valami.
Persze, az orvosok is hibazhatnak, mivel emberek. Muhiba is elofordul , ehhez nem kell szulnie az embernek.
Otthonszulni is lehet, bar nagy a kockazata. Azert azt senki ne varja el, hogy ne legyen komplikacio a szules kozben.
Sokszor az orvosok se tudjak, mi folyik odabent. Nem egy ismerosem ment be ugy a korhazba, hogy a megerzese azt sugallta: nagy a baj!!!!
Bevallom en is voltam igy, azonnal csaazaroztak. Jol is tettek, a lanyom meghalhatott volna!
Aki pedig azt vallalja, hogy otthon a kanapen ulve, a Baratok Kozt alatt eletet ad a gyerekenek..hat az a no ne szamitson arra, hogy ha gond lesz azonnal megtudjak menteni ot vagy a gyermeke eletet.
Nagy felelotlenseg (szerintem), hogy ezt engedelyeztek itthon, megha torvenyileg sok szabalynak eleget kell tenni.
Nem tudom mit varnak az emberek, amikor a mento egy sima balesethez 20-30perc alatt er oda, kv-val es ebeddel egyutt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!