2,5 éves fiam mehetne oviba? , de nem akar ottmaradni, csak ha anya is ott van, hogy hagyjam ott, ha sír? Az óvonö szerint csak addig sir mig kimegyek a kapuig, utánna jol elvan. Mit tanácsoltok? úgy sajnálom mikor sír, hogy hagyjam ott?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 16:19
1/5 anonim válasza:
Nem tudsz tenni semmit , ha zat akarod ,hogy járjon ott hagyod és kész, csak így fogja megszokni. Tudom nagyon nehéz, nekem is a szívem majd megszakadt, a gyerek bent sírt én meg kint a folyosón, ez kb, két hétig így ment, úgyhogy nagyon kitartónak kellett lennem, de utánna szépen megszokta és már szívesen ment oviba, mostmár középsős.
2/5 anonim válasza:
Ne éreztesd vele, hogy nehezen hagyod ott. Kedvesen, de határozottan köszönj el, próbálj nyugodt maradni. Ne húzd sokáig a búcsúzást, annál rosszabb. És ha elindultál, ne menj vissza!
Tudom, hogy nehéz, a lányomnamk is volt ilyen időszaka, úgy kellett lefejteni rólam, bömbölt, kapaszkodott... de elmúlt ez az idő, most már mosolyogva megy a csoportszobába.
3/5 anonim válasza:
3 éves kor fölött lehet vinni, alatta bölcsödébe lehet csak. És fokozatosan is be lehet szoktatni. Először ott vagy vele, aztán rövidebb időre hagyod ott, majd egyre hosszabb ideig.
4/5 A kérdező kommentje:
falun lakunk,romániában,20km re van csak bölcsöde,innen senki nem viszi oda,mert nincs mivel,reggel fél ötkor van busz ,4kor nem kelthetem fel,kb 20 gyerek van a 3 csoportba,az ovonéniktöl függ,hogy mehet-e,szerintük már ekkora gyereknek kell a társaság.Rendesen csak jövöbe mehet mivel okt,ben tölti a 3 évet,idén még nem irják be.9-12ig vannak,a jó hír,hogy kezdi megszeretni és csak pár perc a sirás anya után.
2012. márc. 28. 04:43
5/5 anonim válasza:
Magyarországon is lehet vinni 2,5 éves kortól, ha az óvódavezető engedélyezi, és ha szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!