Olvastátok? AZ anya itt is ragaszkodott a természeteshez, akkor miért akar kártérítést, miért az ügyeletest hibáztatja?
Voltam egyszerre vele a rendelőben és ott mesélte a dolgokat valakinek, onnan tudom, mi a helyzet, így kezdem, mielőtt nekem estek
Be is akarták fektetni, étrendet íratni neki, de elutasította. Ott volt a császáros lehetőség, nem akarta, mert az elsőt is természetesen szülte.
Nem hitt az orvosoknak.
Ilyenkor miért az orvost hibáztatják? Megmondták neki előre, hogy a császár a biztonságosabb, de közölte az orvosokkal, hogy akkor otthon szül, őt bizony nem vágják fel...
Ilyen esetben miért az orvost hibáztatják?
Aki ráadásul ügyeletes volt, nem is ismerhette a beteget igazából...
Ti elfogadhatónak találjátok, hogy az orvost hurcolják meg?
Ahol én szültem is 36. héten van utoljára uh ahol súlyt becsülnek.Nekem 37. héten 2700 grammra becsülték a fiam.40+2-re megindult a szülés teljesen ki is tágultam,de mivel 4 óra elteltével sem született meg a fiam emiatt a dokim császár mellett döntött.
Szerintem is az anyuka volt felelőtlen,de ez már nem hozza visza a picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!