Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Olvastátok? AZ anya itt is...

Olvastátok? AZ anya itt is ragaszkodott a természeteshez, akkor miért akar kártérítést, miért az ügyeletest hibáztatja?

Figyelt kérdés

Voltam egyszerre vele a rendelőben és ott mesélte a dolgokat valakinek, onnan tudom, mi a helyzet, így kezdem, mielőtt nekem estek

[link]

Be is akarták fektetni, étrendet íratni neki, de elutasította. Ott volt a császáros lehetőség, nem akarta, mert az elsőt is természetesen szülte.

Nem hitt az orvosoknak.

Ilyenkor miért az orvost hibáztatják? Megmondták neki előre, hogy a császár a biztonságosabb, de közölte az orvosokkal, hogy akkor otthon szül, őt bizony nem vágják fel...

Ilyen esetben miért az orvost hibáztatják?

Aki ráadásul ügyeletes volt, nem is ismerhette a beteget igazából...

Ti elfogadhatónak találjátok, hogy az orvost hurcolják meg?

2013. máj. 28. 14:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Pécsett a 36. héten van az utolsó uh, ha sztk alapon jársz terhesgondozásra, ctg után nincs, ha ott rendben van minden és nincs uh akkor sem, ha szülni mész, csak manuális vizsgálat.
2013. máj. 28. 16:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Ahol én szültem is 36. héten van utoljára uh ahol súlyt becsülnek.Nekem 37. héten 2700 grammra becsülték a fiam.40+2-re megindult a szülés teljesen ki is tágultam,de mivel 4 óra elteltével sem született meg a fiam emiatt a dokim császár mellett döntött.

Szerintem is az anyuka volt felelőtlen,de ez már nem hozza visza a picit.

2013. máj. 29. 21:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Irni kellett volna egy papirt h az orvos a csaszarmetszest ajalnotta,de az idiota sajat felelossegere a termeszetes szulest valssztotta. Alairas,két tanu. Egy cigany asszony (semmi terhesgondozas,semmi normlis etvitel) is ug jart h beszorult a gyerek...a doki ugy kivágta a lyukát mint a tubarózsa,nem csak fuggolegesen,de vizszintesen is. az biztos h egy ideig nm fog gondolni a szaporodasra.
2014. máj. 16. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!