Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok győztetek már le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok győztetek már le férfit valamilyen erőpróbában?

Figyelt kérdés
Párotokat, barátot, ismerőst, és ha igen miben, hogyan történt, és mennyire lepődtetek meg?

2022. júl. 15. 17:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Lányok és férfit?:) Gyerekkorban olyan 15 éves korig szerintem egyáltalán nem ritka ha a lányok erősebbek a fiúknál. Utána viszont már az átlagos fiúk erősebbek az átlagos lányoknál és felnőtt korban is így marad ez.
2022. júl. 24. 12:59
 22/35 A kérdező kommentje:
Hát mi azért sokkal erősebbek voltunk a lányoknál már 13 évesen is.
2022. júl. 24. 13:19
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy mindenkire igaz amit írtam, de 13 évesen még inkább a fizikum dönt és nem az hogy fiú vagy lány az illető.
2022. júl. 24. 13:26
 24/35 anonim ***** válasza:
26%
Aki nem versenysportol annak lányként biológia miatt rosszabb a fizikuma mint egy fiúnak. Valójában mi már az óvódában erősebbek voltunk a lányoknál. Ha korán érők voltak két fejjel nagyobbak és másfélszer akkora súlyúak akkor is csak ilyen szumóban voltak jobbak igazi bunyóban nem. 13 éves korban mikor már a később érő fiúk szőrősödnek, akkor már a felnőtt nőket is elintézik
2022. júl. 24. 14:02
 25/35 anonim ***** válasza:
91%

A lányok kicsit korábban érnek. Vegyük az ügyességet. Az 5-6 éves lányok és fiúk között látványos a különbség mondjuk ceruzahasználatban, de ha az általános mozgást megfigyeled, a lányok kifinomultabban is mozognak. Mellette 14-15 éves korig a lányok hasonló fizikummal rendelkeznek mint a fiúk, így küzdősportokban hasonló tudás mellett vagy épp szkanderban, ahol nem csak a puszta erő számít, nagyon is esélyesek. 15 felett van az, hogy a fiúk egyre nagyobb testi ereje illetve az, hogy behozzák az addigi lemaradást, már olyan előnyt ad nekik, amivel a lányok már csak tényleg komolyabb edzésekkel tudnának versenyezni.

De addigra a lány-fiú kapcsolatok már nem is az egymás legyőzéséről meg a fiúk a jobbak vagy a lányok kérdés eldöntéséről szól. :)

2022. júl. 24. 15:12
 26/35 A kérdező kommentje:
Nálunk soha nem voltak magasabbak a lányok az osztályban, a fizikumuk pedig már 12-13 évesen messze alattunk volt. Utolsó, ez max a 10-11 évesekre igaz.
2022. júl. 24. 15:17
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van ebben valami. Én középmagas fiú voltam az osztályban, 15-en voltunk, ebből 6-an voltak lányok. A hatból kettő végig magasabb volt nálam, ketten hasonlóak voltak hozzám, bár 7. környékén kicsit elhúztak, egy lány volt kicsit alacsonyabb és még egy, aki tényleg alacsony volt és felnőttként sem lett magas.
2022. júl. 24. 15:33
 28/35 anonim ***** válasza:
70%
Ez a 14-15 évesező benézett valamit benézett. Ilyen korban a fiúk már meghaladják a felnőtt női termetet tehát a köv 4-5 évben a ráadáskülönbség gyarapszik (cm, kg)
2022. júl. 24. 15:56
 29/35 anonim ***** válasza:
92%
Csak azt hagyod ki a képletből, hogy sok mai 14-15 éves lány is magasabb, mint a saját anyja.
2022. júl. 24. 16:04
 30/35 anonim ***** válasza:
49%
Én frekventált korúakkal számoltam nem akiknek a porcai ritkulnak és 5cmrel is alacsonyabbak lehetnek mint korábban.
2022. júl. 24. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!