Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Győzött már le...

Fiúk, férfiak! Győzött már le titeket lány szkanderben, vagy más erőpróbában?

Figyelt kérdés
Mennyire volt izmos? Meglepő volt? Hogyan reagált a lány a győzelmére? Meséljétek el, hogy hogy történt

2022. ápr. 12. 21:37
 1/10 anonim válasza:
92%
Igen, semennyire nem volt izmos (én mondhatni az vagyok) eléggé meglepett, nem nagyon reagált sehogy rá, csöndes fajta, nagyon nem lehet mit elmesélni, játékból megkértem hogy szkanderozzunk és kb fél vagy egy perc múlva győzött, pedig tényleg nem vagyok azért gyenge.
2022. ápr. 12. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A szkanderhez is más izomzat kell. Én pl nyomni nem tudom, de engem se tudnak lenyomni, mert nekem valahogy csak a tartás megy. Régebben volt, hogy le nyomott lány, de a fiúk többsége akkor se tudott. Így ez nekik nagyobb szégyen volt, mint nekem.

Meg mivel én erre nem edzek, nem készülök így az az 5 évenkénti pár alkalom nem is nagy valami. Aki naponta csinálja az meg jobb benne.

2022. ápr. 12. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Miért kell ezt rendszeresen megkérdezni? Ott a kereső.
2022. ápr. 13. 07:56
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen, győzött le. Voltak izmai, de azért közel sem volt testépítő.
2022. ápr. 15. 09:06
 5/10 Ágyas tóni ***** válasza:
70%
Egyszer hagytam magam és akkor győzött le.
2022. máj. 22. 07:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem erő próba volt, de nagyon meglepett. Iskola udvaron fociztunk, bevették az ellenfélhez, hogy meglegyen a létszám. Lecselezett a pályáról és olyan gólokat lőtt, hogy öröm volt nézni. Emiatt lezdett a fél iskola udvarolni neki. 17 évesek voltunk
2022. jún. 4. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 4. 20:50
 8/10 anonim válasza:
100%
Igen. Nem látszik rajta hogy mennyire erős.
2022. aug. 19. 09:07
 9/10 anonim válasza:
100%
Igen. Sportos, de egyáltalán nem izmos csaj volt. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy alábecsültem, az elején hagytam előnyhöz jutni, amit már nem tudtam visszahozni. De nem bánom, izgalmas volt, örült a győzelmének de szerintem tudta, hogy kicsit csaltam.:)
2023. júl. 4. 11:06
 10/10 anonim válasza:
100%
Sportversenyen. Több féle versenyből állt, voltak közte erőpróbák is. Még általános iskolás koromban történt. Nem volt túl izmos, de gyengének sem látszott. Talán kicsit erősebbnek az átlagnál.
okt. 6. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!