Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy valami erőpróbában (pl szkanderben) legyőztetek egy másik csajt?
Mondjuk barátnőt,vagy más csajt.
És milyen erőpróba volt,és mért?
Volt valami tétje is?
Ki lett a győztes?
Utána meddig volt beszédtéma?
Szkanderban volt, de abban még a fiúk zömét is lenyomtam, ergo az konkrétan szart sem ér.
Nem, nem volt tétje, csak unatkoztunk.:D
Megtudták, hogy kravozok, azóta mindig jönnek mindennel teljesen random támadásokkal, hogy na ezt védd ki!
Sosincs tétje. Mindig én győzök. :D Mikor egyszer egy 2méteres srác kapta el a nyakam és őt vágtam le a földre, arról sokáig beszélt a többi csaj, mert tetszett nekik. :D De kb ennyi.
Tavaly nyáron egy kertipartyn felöntöttük masszázsolajjal a kis kertimedencét, és abban birkóztunk lányok. Végülis hoztunk egy szabályt, ami miatt csak én és az egyik barátnőm voltunk hajlandóak megmérkőzni. A barátnőm veszített, ezért a szabály szerint ki kellett nyalnia.
Elég sokáig beszédtéma maradt, mert videó is készült róla és felkerült a koli belső hálózatra.
Ja majd biztos ki is nyalt volna!:)
Ne ábrándozz, komoly válaszokat kérnék!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!