Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy valami erőpróbában (pl szkanderben) legyőztetek egy pasit?
Figyelt kérdés
És összejönnétek egy olyan pasival, akit legyőztetek? :P2011. jún. 28. 11:37
1/17 anonim válasza:
10 éves koromban egy gyerektáborban megnyertem a legkisebb bicepsz és a legkisebb arasz versenyt..Pedig fiúk is indultak..:)
2/17 anonim válasza:
Volt és ismerősöm járt már olyan fiúval akinél erősebb volt a KEZE nincs abban semmi
3/17 anonim válasza:
Volt rá eset, de ettől függetlenül (ha rendben van a jelleme) összejönnék vele.
4/17 anonim válasza:
Én ugyan nem lány vagyok, de egyszer egy kajakos csaj lenyomott szkanderben, nővérem egyik házibuliján (a csaj tesóm barátnője volt). Miután ez megtörtént elkezdtünk beszélgetni, simán össze is jöhettem volna vele, csak éppen volt barátnőm. 18/F
5/17 anonim válasza:
igen, de nemhinném h összejönnék vele. nekem kell hogy erősebb legyen nálam
6/17 anonim válasza:
Nekem semmi gondom azzal, ha legyőz egy lány. Volt evezős csajom, lenyomott szkanderban, de más miatt szakítottunk. :)
7/17 anonim válasza:
ha az a bajod, hogy gyenge vagy, akkor NEEE szkanderozz csajokkal, vagy csak úgy, hogy megfogod a kezét, aztán úgy csinálsz, mintha direkt hagynád, hogy lenyomjon :D Ki se állj ellene! :D sztem gáz, ha a pasi gyengébb, mondjuk nekem kb csontvékony a karom, szóval ha egy pasi nálam gyengébb lenen, az már nagy gáz lenne :D
8/17 anonim válasza:
Nem vagyok túl erős de meglepődnék ha egy lány erősebb lenne nálam.
9/17 anonim válasza:
A csajom rendőrtisztire jár, és már pár haveromat lenyomta :D Én meg nem szkanderezek vele :D Bár nem hiszem h lenyomna de a biztonság kedvéért :P
10/17 anonim válasza:
4.-ben kötélhúzásban legyőztem 3 fiú osztálytásamat,tök egyedül :ĐĐ
bár mindhárman alacsonyabbak voltak nálam,de akkoris 3-an voltak :))
13L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!