Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, volt már, hogy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már, hogy valami erőpróbában (pl szkanderben) legyőztetek egy pasit?

Figyelt kérdés
És összejönnétek egy olyan pasival, akit legyőztetek? :P
2011. jún. 28. 11:37
1 2
 11/17 anonim válasza:
47%
Nagy szégyen egy srácnak, ha egy lány legyőzi. :D Én nem hiszem, hogy összejönnék olyannal, aki gyengébb nálam. Mondjuk azzal is számolni kell hogy lehet, hogy a srác direkt hagyta, hogy győzz.
2011. júl. 8. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Én már verekedtem sráccal. Szó szerint, nem játékból. Én 22 vagyok, ő 20. Nekiesett részegen az egyik barátomnak, én pedig közéjük álltam. Nem tudom milyen ördög szállt meg engem akkor, de a nyakánál fogva szorítottam a falhoz, amíg le nem nyugodott. Nem hiszem, hogy hagyta magát, mert már fuldoklott, és próbált megütni, csak nem sikerült neki. Szóval megijedtem magamtól :D De úgy látszik a veszély nagy úr.
2011. júl. 8. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Én egy 26 éves 168cm, 53kg-os lány vagyok! A barátom egyszer viccből azt mondta, hogy bármi vita merülne fel köztünk a későbbiekben, úgy is neki lenne igaza, mert ő az erősebb! Persze ezt poénnak szánta, és én vettem is a lapot, de mondtam neki, hogy nem biztos hogy erősebb mint én! Erre ő azt kérdezte, hogy szkanderozni akarok? Mondtam igen, de persze nem gondoltam hogy nyerhetek, csak hülyültünk! Elkezdtük nyomni, de meg sem tudta mozdítani a karom. Én azt hittem csak szivat de akkor láttam, hogy már pirosodik, kezd izzadni, és úgy nyomta, hogy még remegett is picit. Kb. 40mp-ig tartottuk, de mondta, hogy hagyjuk abba, mert leszakad a karja! Nem tudtuk hova tenni a dolgot, hogy most ő a gyenge, vagy én vagyok ilyen erős, bár ő próbálta már fiúkkal és ott nyert néha, de én soha nem csináltam előtte még. Azóta én is kipróbáltam már, érdekelt a dolog, de csak a barátnőimmel. Elmondtam nekik miért akarok kiállni velük, mert elég furcsán néztek volna ha csak úgy feldobom pl. egy mekizés közben, hogy akkor most szkanderozzunk. Lenyomtam őket, (3 lányról van szó), akiből az egyik már 2 éve edz teremben, súlyzózik, és elég erősnek vallja magát, és elég izmos is! Én egyébként vékony vagyok, de azért a karom elég formás, de sokkal erősebb vagyok mint ahogy az látszik, én sem hittem volna, hogy ekkora erő van a karomban, a pasim is teljesen ledöbbent!
2011. aug. 16. 20:15
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem semmi lehetsz, és a pasid hogy vette, hogy nem tud legyőzni? :O
2011. aug. 17. 06:51
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Először teljesen ledöbbent, nagyon cikinek tartotta, és nem értette, hogy ez hogy lehet. Utána másnap újra kihívott, hátha csak rossz passzban volt előző nap, vagy fáradt volt,stb. De az eredmény ugyan az volt, pedig már teljesen ráfeküdt, úgy nyomta, szerintem az már nem is szabályos, de nem tudott lenyomni. Azóta mint ha másképp nézne rám, már nem "aláz" poénból kisebb dolgokban sem, fél hogy felhozom a témát, és mondta, hogy az ő barátainak ne mondjam el. Így is kiakadt, hogy azok a lányok akiken teszteltem magam megtudták. Azt mondta, hogy azóta ha meglát egy lányt aki izmosabb egy picit, már rögtön beugrik neki, hogy lehet hogy az sem egy törékeny nő, hanem lehet hogy lealázná. Utána pedig lemérte, hogy mekkora karom van, hogy megnyugtassa magát, hogy kb. akkora mint az övé, de nekem már ránézésre vékonyabb, mint neki, és így is lett. Szóval nehezen dolgozza fel a dolgot.
2011. aug. 17. 07:37
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Én is hasonlóan jártam! 26 éves fiú vagyok. A volt barátnőm 170 magas 49-50 kilós lány volt, nem sok izommal. Felszolgálóként dolgozott sokáig és egyszer azt mondta, hogy a sok tányér cipeléstől nagyon megerősödött a bal karja. (Mondjuk egyszer láttam én is ahogy a teli italos rekeszt úgy emelgette, mint ha üres lett volna.) Én erre kihívtam ballal szkanderozni! Olyan erő volt benne, hogy kb 20 másodperc alatt tudtam csak lenyomni, de az elején tartotta pár mp-ig, életem egyik nagy égése volt, egy hajszállal voltam csak erősebb!
2011. szept. 30. 07:27
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
Épp néhány napja győztem a párom ellen szkanderben. Mondtam neki, hogy meg szoktak lepődni az emberek, hogy az alkatomhoz képest milyen erős vagyok, és ő ki akarta próbálni. :) És nem is volt nehéz annyira, az első meccs volt a megerőltető, olyan 30-40 másodpercig biztos eltartott. De egy ponton éreztem, hogy neki fogytán az ereje, és én is megijedtem kicsit, hirtelen nagyon izgatott lettem, utána már pár másodperc után vége lett. Aztán amikor legyőztem, ő mosolygott, de inkább kényelmetlenül érezte magát. Lehet, hogy beteges, de nekem nagyon izgató volt, hogy erősebb voltam egy pasinál velem szemben, és csakazértis kiprovokáltam belőle még néhány meccset, de ő már gyengült, és az én hangulatomban nem tudott megállítani. Minden alkalommal leszorítottam:D Igazán erősnek éreztem magam, tök jó volt. Még mindig nem tudom kiverni a fejemből. :)
2013. febr. 16. 05:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!