Volt már olyan veletek a konditeremben, hogy erőpróbában (szkander, fekvenyomás, guggolás) alulmaradtál egy nővel szemben, pedig előtte biztos voltál a sikerben?
volt már többször is ilyesmi erőpróbában részem.
valahogy naiv buta férfiként a mai napig azt hiszem, hogy én csípem fel a nőt, én hódítom meg...aztán amikor felmegyünk lakásra a rengeteg húzodozás után és közelednék finoman, hogy ne riasszam el a rámenőségemmel, szinte mindig ugyanaz van.
nemhogy félénkek, hanem olyan szinten határozottan veszik birtokba a testem, hogy rendesen kihasználva érzem magam időnként.
behunyják a szemüket és mint ha én ott sem lennék élvezkednek.
olyan hogy konkrétan alulmaradtam az 1. meneteben 2x volt.
nagy nehezen felcsaltam a csajt, erre legnagyobb meglepetésemre rálökött a kanapéra, kicsomagolt, beleült és olyan vad tempóban kezdett el ugrálni hangosan sikítozva, hogy 8-9 perc alatt kivégzett a francba.
a másik esetnél hulla fáradt voltam munka után, de összefutottunk és átjöttünk hozzám.
elmentem fürdeni, majd elnyúltam a kanapén és a meleg víztől még álmosabban laposakat pislogtam.
elkezdett mászni a nő, fel is állított, erre azt mondta, hogy ne nézzem már ahogy bekapja mert szégyenlős.
én meg mondtam, hogy jó nem nézem, hátradőltem és a fejemre raktam 1 párnát mert olyan álmos voltam, hogy már a kevés fény is zavart...
pillanatok alatt elaludtam.
arra ébredtem majdnem infarktust kapva, hogy tiszta erőből be baszódott a bejárati ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!