Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy valami erőpróbában legyőztetek egy pasit? Mi éreztetek ekkor és ez hogy változtatta meg a viszonyotokat?
Igen volt, én a pasimat szkanderban győztem le. Eléggé meglepődött :). Hogy milyen érzés volt? Jó volt legyőzni valamiben, amiben Neki volt nagyobb esélye nyerni. Persze ezzel soha nem éltem vissza, nem hoztam fel a témát ismerősök, családtagok előtt. Ettől még nem gondolom, hogy megváltozott volna a viszonyunk.
19/L
Nem volt semmi különösebb oka, ültünk a tv előtt és nem tudtuk eldönteni, hogy mit nézzünk. Erre jött nekem az ötlet, Ő meg belement.
Nem volt könnyű győzelem, elég jól megszenvedtem vele, de neki fáradt el előbb a karja, így sikerült lenyomnom. Nem sportolt előtte komolyabban egyikünk sem. Annyiban nem hagyta, azóta vett egy súlyzó készletet, néha szokott edzeni, tehát már ezért is megérte :).
Visszavágó már volt több is, azóta jobb kézzel általában nyer, viszont ballal még mindig legyőztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!