Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára hogy már megváltoztam és újra olyan csinos vagyok mint amikor megismert?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal akinek már régóta tetszettem. Mikor megismerkedtünk 52 kilós voltam.

Sajnos a közös munkahelyünkről máshova kerültünk, emiatt hónapokig nem láttuk egymást.

Majd pár hónapja találkoztunk, szexeltünk is. De én akkorra már 65 kilós lettem. 170 centi magas vagyok, így nem volt ez olyan vészes sok. De a találkozás után megjegyzéseket tett az alakomra. És már azóta nem is találkoztunk. Ez kb fél éve történt.

Biztos vagyok benne hogy nem tetszettem már neki. Viszont mielőtt lefeküdtünk volna, nem tűnt úgy hogy zavarná híztam, nem is konyult le neki közben stb. Csak utána kifogásolta a testem.

Viszont azóta lefogytam mert diétáztam és mozgok is minden nap. Már újra 55 kilós vagyok, és a bőrömön sem látszik hogy néhány hónapja még husis voltam.

Mit tegyek? Hogyan adhatnám a tudtára hogy már megint csinos vagyok, olyan mint amikor megismert? Mert ha tudná, akkor lehet újra szóba állna és össze akarna jönni velem. Csak az a baj már régóta nem keres.

Még annyit hozzátennék az egészhez, hogy ő majdnem 120 kiló, mert túlsúlyos, de gyúr is. De elég sok felesleg is van rajta. Ezzel együtt is nekem mindig is tetszett.

2022. júl. 4. 19:43
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

30-as: úgy értettem, hogy akkor nem feküdtem volna le vele, ha előre tudtam volna ez lesz a vége. Csak rosszul fogalmaztam.

De természetesen én nem csak ennyit szerettem volna, én nem így álltam a dologhoz, nem egy alkalmat terveztem.

2022. júl. 5. 19:45
 32/39 A kérdező kommentje:
29-es: lehet hogy nem tetszettem már neki. Csak tényleg az a fura (amin itt többen is fel voltak háborodva), hogy ő rajta is lehetne hibát találni, sőt lehet többet is mint rajtam. A különbség, hogy én úgy szerettem őt ahogyan van, ő meg valószínűleg csak a külsőmet szerette, amíg bejöttem neki.
2022. júl. 5. 19:47
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg a külsődet szereti, azért miért is sírnál? Megjelennek az első ráncok és már otthagy? Ez kéne neked?
2022. júl. 10. 20:08
 34/39 A kérdező kommentje:
Nem. Persze én értem hogy nem jó egy ilyen után vágyakozni. De igazából már nem is az érdekel hogy nem lesz köztünk semmi, csak legalább látná hogy újra csinos vagyok. Nekem annyi is elég lenne, ha neki újra megtetszenék. Nem is kellene hogy bármi is legyen köztünk.
2022. júl. 10. 20:30
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tegyél ki pár teljes alakos képet magadról vmi közösségi oldalra, ahol az ismerősöd, és problem solved.
2022. júl. 10. 21:42
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mintha dafke azért is meg akarnád mutatni, bosszút akarnál állni hogy te még jó nő vagy. Ő már valószínűleg máshol jár, le se toj téged, különben maradt volna. És különben is, akinek csak egy külsőség vagy, ott semmi lelki tartalom nincsen. Egy érzéketlen tuskó az ember és te emiatt "sírsz". Pörgess bele egy 5-10 évet, amikor megjegyzést tesz a megereszkedett bőrödre, az első ráncokba, az ősz hajszáladba. Akkor majd azt mondod, Úristen én ilyen emberre pazaroltam az éveimet!! Ennyi erővel egy kirakat bábú is lehetnék!

Minek bizonygatnád hogy milyen nő vagy? Magadnak bizonyítsd, hogy tudsz még tükörbe nézni (az idő múlásával is), ne ilyen hulladék embereknek, akiknek csak egy elhasznált törülköző vagy!

2022. júl. 11. 13:31
 37/39 A kérdező kommentje:
36-os: teljesen igazad van. Egyébként nem bosszúból csinálom, ez inkább hiúsági kérdés nálam. Persze, értem azt is amit sokan írtak, hogy ez az illető nem érdemli meg hogy neki bizonygassam.
2022. júl. 11. 14:47
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

De a hiúsági kérdés se neki szól, inkább magadnak. Mert ki áll ott a tükörben? Ő vagy te?

Most még az a problémád, hogy 5-10 kilóval nehezebb vagy.

Később jönnek a ráncok és az ősz hajszálak.

Akkor sem ő fog vele foglalkozni, hanem te, mert téged érint.

Csinálhatsz belőle hiúsági kérdést, rajtad áll hogy elfogadod -e a változást és amin tudsz, változtatsz.

Akinek ez nem jó, annak úgyse lesz.

Ez az, amin nem tudsz változtatni, de a magadhoz való hozzáálláson igen.

Ha ott lesz a pasi, aki az ősz hajszálaiddal is elfogad (mert nem külsőségekben mér), az elég erős bizonyíték lesz.

Aki komolyan gondolja veled, azt nem fogja semmi sem eltántorítani.

Nem keres kifogásokat semmire, mert elég vagy neki.

Ő nyilván lelkileg fog kötődni hozzád, nem testileg.

2022. júl. 11. 15:08
 39/39 anonim ***** válasza:
Ch szinted fenykepezd le es kuld el neki..
2022. júl. 11. 18:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!