Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára hogy már megváltoztam és újra olyan csinos vagyok mint amikor megismert?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal akinek már régóta tetszettem. Mikor megismerkedtünk 52 kilós voltam.

Sajnos a közös munkahelyünkről máshova kerültünk, emiatt hónapokig nem láttuk egymást.

Majd pár hónapja találkoztunk, szexeltünk is. De én akkorra már 65 kilós lettem. 170 centi magas vagyok, így nem volt ez olyan vészes sok. De a találkozás után megjegyzéseket tett az alakomra. És már azóta nem is találkoztunk. Ez kb fél éve történt.

Biztos vagyok benne hogy nem tetszettem már neki. Viszont mielőtt lefeküdtünk volna, nem tűnt úgy hogy zavarná híztam, nem is konyult le neki közben stb. Csak utána kifogásolta a testem.

Viszont azóta lefogytam mert diétáztam és mozgok is minden nap. Már újra 55 kilós vagyok, és a bőrömön sem látszik hogy néhány hónapja még husis voltam.

Mit tegyek? Hogyan adhatnám a tudtára hogy már megint csinos vagyok, olyan mint amikor megismert? Mert ha tudná, akkor lehet újra szóba állna és össze akarna jönni velem. Csak az a baj már régóta nem keres.

Még annyit hozzátennék az egészhez, hogy ő majdnem 120 kiló, mert túlsúlyos, de gyúr is. De elég sok felesleg is van rajta. Ezzel együtt is nekem mindig is tetszett.

2022. júl. 4. 19:43
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Pedig van ilyen ostoba nő, és köszönöm.

120 kilójában benne van az izom is, de persze háj is.

Miért troll?

Mert valakinek hülyeség?

Nem provokálni akarok senkit.

De nekem ez nem segítség, ha most engem támad mindenki. Van itt rengeteg kérdés, akkor azokat is lehet olvasgatni, ha az enyém ekkora hülyeség.

Egyébként meg lehet hülyeség, de én ezzel nem provokálok senkit, nem azt kérdeztem negatív-e a véleményetek xy emberről.

2022. júl. 4. 20:12
 12/39 anonim ***** válasza:
89%
#12 🤦 Ugyan dehogy, abszolút pozitív a véleményünk egy 120 kilós vágódisznóról aki kritizál egy normál súlyú nőt. Ugyanilyen pozitív a véleményünk a normál súlyú (nemlétező) nőről (aka incel troll) aki azon vekeng hogy megfeleljen a zsírdisznónak 🤦🤣
2022. júl. 4. 20:17
 13/39 A kérdező kommentje:

Sajnálom ha így jött le. Nem ez volt a célom.

Én lennék a legboldogabb, ha nem ez történt volna velem. Nem kívánom senkinek ezt az érzést, mert megviseltek a történtek.

2022. júl. 4. 20:22
 14/39 anonim ***** válasza:
68%
Előző 11-nek ment
2022. júl. 4. 20:22
 15/39 anonim ***** válasza:
81%
Akkor azt, hogy mindenki letrolloz, vedd annak, hogy igen, ennyire hülye vagy, hogy ezt a csávót akarod lenyűgőzni, hogy az emberek el sem hiszik, hogy van ilyen. Nem fog szeretni soványan se, mert nem arra kellesz neki, hogy szeressen, hanem konkrétan semmire nem kellesz neki. Veheted intő jelnek a trollozós válaszokat nyugodtan.
2022. júl. 4. 20:27
 16/39 anonim ***** válasza:
85%

Legyen már önbecsülésed, bakker. Nőként mondom.

Ne add tudtára sehogy. Gondolom ő "tökéletes", nem lehetne rá megjegyzést tenni...

2022. júl. 4. 20:35
 17/39 A kérdező kommentje:

Jó, rendben, azt megértem hogy hülyeség ahogy gondolkodok.

A baj itt azzal van, hogy már megszerettem valamennyire. Én benne vagyok, azért gondolkodok hülyén. Kívülállóként másképp látni.

De igen, elfogadom a negatív véleményeket is és köszönöm.

2022. júl. 4. 20:39
 18/39 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy rengeteg nőnek tetszenek a 100 kiló feletti férfiak. Ez miért furcsa? Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a típus.

Nekem pedig abszolút bejött az egész ember, nem gusztustalanul volt elhízva, van háj rajta és izmos is pl a karja.

Az sem ritka amikor nem annyira jó pasik leszólják a tőlük jobb nőket.

Viszont én ettől a sráctól nem ezt vártam volna, ahogy eddig megismertem.

Szóval ennyi, de ezt sem rosszból írom.

De azt is értem, talán hülyeség lenne futni utána.

Csak annyira idegesített, hogy pont egy olyan szakaszomban látott, amikor kicsit felszedtem magamra. Ez idegesített, mert én tudok csinosabb is lenni. És az zavar hogy ő lehet azt hiszi, még a mai napig is hízok. Lehet ez inkább ilyen hiúsági kérdés nálam.

2022. júl. 4. 20:58
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

De pont egy kövér pasi tesz megjegyzést az alakodra...valószínűleg azért, mer saját magát utalja ahogy kinéz.

Aztán a másik, hogy alig ismered, nem is voltatok együtt, fél éve nem is beszéltél vele. Attól mer egyszer dugtatok még nem kellesz neki! Ha így lenne akkor anno is megoldottárok volna!

Legyen már benned ennyi tartás, milyen nő vagy Te. Atya ég.

Hagyd ezt a francba és keres mást.

N 30

2022. júl. 4. 23:21
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj , hogy tetszik neked, hanem az hogy épp készülsz lealázni magad.Ettől próbál óvni itt mindenki...
2022. júl. 5. 00:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!