Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miként dolgoztad fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként dolgoztad fel, hogy akibe beleszerettél, az foglalt, ám rendszeresen találkozol vele és nem mondhatod el neki, nem mutathatod ki, úgy igazán, közben egyre szerelmesebb vagy belé?

Figyelt kérdés
Nem mintha a kérdés szempontjából lényeges lenne, de hozzá kell tennem, én nem tinédzser vagyok, nem is fiatal, voltak kapcsolataim, házas is voltam, ám most már tudom, eddig ilyet, ilyen mélyen még nem éreztem.

jan. 25. 00:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Nekem egy exem volt aki mellett ezt éreztem, hogy nem adhatom ki magambol, nem mutathatom ki, mert őt irritálja, zavarja, nem igényli, nem akarok sok lenni, tapadni, nem akarom elriasztani, meg stb

Kb 1 évig vegetáltam igy mellette, hogy magamba folytok mindent.

Aztán jött az életemben olyan pasi, aki szenvedélyes, hússzor is elmondja egy nap, hogy szeretlek megőrülök érted, ömleng rajong, es maxon meg tudtam vele élni, hatalmas bombaként szabadult fel bennem mint vmi lavina, az a rengeteg érzelem, hogy kimondhatom bátran hogy szeretlek (sőt igényelte kérte is), es végre meg lehetett élnem a rengeteg oxitocint, repkedtünk mindketten, rózsaszín köd, mintha be lennénk állva miénk a világ érzést.

Nyilván lecsengett később az egész, de azóta is ugy érzem mintha életet mentett volna, vmi jégverem után végre vmiféle melegség tűz szeretet szerelem lángolás.

És akkor képedtem el magamon hogy az istenbe tudtam én eddig 1 éven át egy érzelmi fakirral élni? Észre se vettem addig mennyire toxic leépítő érzelmi sivár kapcsolatban voltam. Hogy ezaz exem egy "beteg" ember.

(Állatokat semmit nem tud szeretni valójában. Van abban az emberben vmi űr mintha vmi AI lenne csak.)

jan. 25. 01:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Külföldre költözött, én meg szültem egy gyereket.
jan. 25. 01:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam szerelmes lenni olyanba, akivel csak összefutok néha, de nincs közöttünk semmiféle tartalmasabb kapcsolat. De olyan volt, hogy NAGYON vonzódtam valakihez, igazából elkezdtem randizni valaki mással, akit szintén vonzónak tartottam + őt nyilván a randik alatt sokkal jobban megismertem, és már eszembe sem jut az előző alak, csak a partnerem :)
jan. 25. 01:31
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Jött más aki feledtette.
jan. 25. 02:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feldolgozni, lassan rájössz, hogy az önmarcangolás is öröm. Aztán szépen lassan megunod. Hosszú időbe telik, de egyszer majd a múlté lesz az amit most érzel. Bírd ki.
jan. 25. 07:17
 6/16 A kérdező kommentje:
#3 Nem csak néha futunk össze és nem csupán felületes az ismeretség. Élethelyzetből adódóan hetente együtt vagyunk néhány órát, jellemzően kettesben. Múlt tavasz óta ismerem. Eleinte csak szimpatikus volt, ill. tetszett külsőleg is. De a számtalan együtt töltött idő alatt szoros barátság alakult, képesek vagyunk szinte mindenről beszélni, kivéve, hogy beleszerettem. Számtalanszor ki akartam mondani, de amint felmerül a párja, vagy látom a közös fotóikat a facebookon, elszáll a bátorságom, a reményem, a lelkesedésem. Majd, következő találkozásnál újra beleszeretek és élvezem, hogy láthatom, beszélgethetek vele.
jan. 25. 09:56
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Minek terhelnéd ezzel mikor nyilvánvaloan nem igényli nem vevő rá?
jan. 25. 10:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, erre nincs jó megoldás!

Lehet, hogy csak egy szavadba kerül, és a nő rájön, hogy nem jó a párkapcsolata. Az is lehet, hogy nem kölcsönös, és akkor egy ideig kínban töltitek el azt a pár órát együtt.

Magadban kéne változtatni valamit. Imádkozz, hogy jöjjön valaki más helyette :)

jan. 25. 10:21
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

"Majd, következő találkozásnál újra beleszeretek és élvezem, hogy láthatom, beszélgethetek vele."

Újra beleszeretsz? Újra nem lehetsz szerelmes egy személybe. Fellángolás az egész. Elmúlik csak ne beszéld be magadnak, hogy szerelmes vagy.

jan. 25. 10:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen élethelyzet ez, ahol kettesben kell lógnod az illetővel? Nem lehet megszüntetni?
jan. 25. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!