Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miként dolgoztad fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként dolgoztad fel, hogy akibe beleszerettél, az foglalt, ám rendszeresen találkozol vele és nem mondhatod el neki, nem mutathatod ki, úgy igazán, közben egyre szerelmesebb vagy belé?

Figyelt kérdés
Nem mintha a kérdés szempontjából lényeges lenne, de hozzá kell tennem, én nem tinédzser vagyok, nem is fiatal, voltak kapcsolataim, házas is voltam, ám most már tudom, eddig ilyet, ilyen mélyen még nem éreztem.

jan. 25. 00:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9 Rosszul fogalmaztam. Nem újra beleszeretek, hanem olykor elkönyvelem magamban, ennek semmi értelme, nem lehet ebből semmi, de amint újra látom és beszélünk elszáll a depis hangulat és ismét lelkesedéssel vagyok iránta.

#10 Tulajdonképpen mindent lehet, de...

jan. 25. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Èn levelet írtam neki... nem bántam meg!

Randiztunk,összemelegedtünk,majd vège is lett,rèszèről ennyi volt.Legalább megpróbáltam-ez nyújt vigaszt.

jan. 25. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Megeshet, hogy nem is vagy belé annyira szerelmes, mint gondolod, csupán az elérhetetlenség miatt érzed annak. Alapvető pszichológia, amit megkívánunk, de nem kaphatunk meg, azután jobban vágyakozunk. Ezt a módszert egyesek alkalmazzák a párkeresésnél, főként a nők élnek vele. Ha elérhetetlennek mutatják magukat, akkor a férfi sokkal jobban emészti magát, hosszasan csorgatja a nyálát, mielőtt megkaphatná a nőt. Amikor megkapja, úgy érzi, sokkal jobbat kapott, mint amit valójában.

Ezt magam is tapasztaltam, de éltem is evvel a módszerrel, hiszen fordítva, vagyis nőkkel is működik férfiként. Utóbbinak, habár mindkettő esetnek a feltéltele, hogy alapvetően oda legyen a megvezetett a megvezetőért. Akár egy profi horgász, beetetés, majd belógatás, végül hagyni kell, hogy ráharapjon a csalira. ;)

Esélyes, hogy a nő, a foglaltak nagy dilemmájában él. Adott egy kapcsolat, de van egy harmadik, akivel minden stimmel, kiváló az egyensúly, de ott van a hűséges típusok lelkiismeret-furdalása, nem akarnak bunkón kitolni az aktuális párjukkal. Még akkor sem, ha már kihűlt a viszonyuk. Talán a közös jó emlékek miatt, talán, mert összekötik őket az együtt töltött évek (hónapok), talán mert fél szavakból is tudják a másik, mit, miként vár el, vagy csak a közös kassza, közös lakhatás miatt, esetleg közös vállalkozás miatt, és persze, ha vannak, akkor gyermekek miatt...

Nem könnyű kilépni egy kapcsolatból, házasságból!

Én is amondó vagyok, lépjél a nő irányába! Vállald a kockázatot! Ha viszonozza, akkor meglátod, valóban olyan e, mint képzelted a számtalan álmodozás (és masztizás) alkalmával. Ha pedig nem viszonozza, akkor felszabadulsz, idővel elmúlik a rózsaszín köd és jöhet más.

jan. 26. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13. Gratulálok, profi válasz volt!
jan. 26. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Miből gondoljátok, hogy a kérdező férfi? Egyértelmű, hogy nő.

jan. 26. 20:03
 16/16 A kérdező kommentje:

13-as valóban nagyon értelmes és hozzáértő a válaszod! Köszönöm!

15-ös A kérdés tekintetében alapvetően mindegy milyen nemű vagyok. Ezt a helyzetet mindenki átélheti nemtől szexuális beállítottságtól függetlenül.

Amúgy pasi vagyok.

jan. 29. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!