Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni femcelek világképe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni femcelek világképe hogyan egyeztethető össze a való élettel?

Figyelt kérdés

Szerintük a férfi az kb. csak egy kanapén fetrengő fingadozó disznó,akinek minden fizikai aktivitása kimerül a seggvakarásban,amíg a nő főz, mos, takarít. Kommunikációjukban is egy disznó szintjén vannak nagyjából,meg szexuális kultúrájukban is.

Akkor minek lenne szüksége a nőknek-akik a teremtés valódi koronái-egy férfire,egy ilyen haszontalan,alantas véglényre? Kérdezik ők,gyűlölettől fűtve,habzó szájjal. Ezek nem látják a másik oldalt? Nem látják az utcán kézenfogva andalgó szerelmes párokat? Nem látják a nőt,aki csillogó szemekkel néz a férfira amikor az játékosan beletúr a hajába mielőtt megcsókolja? A város utcáit,sőt az egész világot a férfi-nő kapcsolódás tölti meg élettel,a szerelem energiái rezonálnak a házfalak között, a parkokban,a Duna partján,mindenhol. Mindjárt itt a tavasz*, a virágok és a szerelem parfümös illata száll majd a langyos áprilisi szében. A szívek összhangban dobbannak az ébredő természet energikus burjánzásával. A femcelek meg csak dúlnak fúlnak hogy a férfiak disznók,fujjj,rohadjon meg,a világról is pusztuljon ki az összes. Hogy tudtok így élni kedves hölgyeim?

#*itt a tavasz,dagad a f....
tegnap 05:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem a kérdést 🥹
tegnap 05:55
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, mert az ismerkedési szakaszban még megy az átverés, hogy a férfi mégse egy kanapén heverő fingadozó lény. Viszont később, ha már együtt fognak élni, akkor bizony már ki lesz szúrva a nőnemű lénnyel minden téren. Egy nagy szívás lesz a nőknek a házasság. Főleg, ha még szülnek is. Most így a nagy átlagról írtam. Persze vannak kivételek, csak kevesen.
tegnap 05:58
 3/23 anonim ***** válasza:
79%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

A legtöbb feleség is pont így látja a férfiakat. Belinkelhetném az össze hasonló kérdést, de nagyon, naaagyon sokáig tartana...

tegnap 06:17
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Randizás alatt a többség kedves meg aktív meg minden. Aztán a 70%-ról kiderül idővel, hogy kanapén fetrengő lúzer, aki csak meg tudta magát erőltetni egy ideig, hogy beleszeressen a csaj és legyen otthon neki fix partner. Nekem amúgy nincsenek rossz tapasztalataim, megtalálom általában a kivételt, de volt aki 6-7 év után vált ilyen lustává, mondjuk annyi, hogy a házimunkából azért kivette a részét végig, de ezen kívül semmihez nem volt már kedve, elment dolgozni, hazajött, takarított, evett aztán döglött a kanapén, Youtubeozott, stb. Azt hittem, engem unt meg, de a szakítás óta kb másfél éve ugyanezt csinálja, csak már otthon az anyjánál, max néha elmegy haverokkal inni. (Vannak közös ismerőseink, néha hallok róla, én nem maradtam vele kapcsolatban.) De most is egy teljesen normális férfivel ismerkedek egy ideje, ő mondjuk elég aktív életet él 40 évesen, nála látok rá esélyt, hogy nem süpped bele ebbe a semmittevésbe, mert ennyi idősen már talán nem változik drasztikusan az ember (bár erre is láttam példát már), exemmel 24 évesen jöttünk össze, amikor még mindenki jön-megy, ő kb 30 éves korára jutott oda, hogy nem érdekli semmi, csak a fetrengés. Bármilyen terve volt (tőlem függetlenül, pl jogsiról magyarázott mindig, hogy szeretné, de talán egyszer átlapozta a kölcsön kapott kresz könyvet), arra is mindig volt kifogás, hogy MAJD csinálni akarja, de most nem jó mert ez meg az miatt, stb. A jelenlegi partnerem meg fogja magát aztán csinálja, amit kell. Egyáltalán nem gáz minden férfi, de SOK igen és gyakran ez csak később derül ki.
tegnap 06:34
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
És attól még nem vagyunk femcelek, ha nem tűrjük el, hogy kihasználjanak minket, mint ahogy anyáinkkal tették.
tegnap 06:42
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

Megmondom, lecsúszott nők, azt kapják, amire kb jogosultak.

Milyen véleménnyel legyenek a férfiakról, ha csak ilyet tudnak kifogni?

Az ilyen károgó nők kb saját magukról írnak értékelést, amikor habzik a szájuk a férfiak fele.

Nem is a külsőségek a hiba, hanem az ordenáré, elb.szott személyiség, jellem.

Meg ahhoz is kell egy tömör primitív jellem, amikor valaki egy komplett nemről ír ilyen stílusban általánosságban.

Maradt az ilyen nőknek a feminizmus, meg a halál.Kb saját magukat darálják be ezáltal, mert végtelen a folyamat, kilépni nem tudnak belőle.

Az, hogy egy értékes társat találjanak, ahhoz nyitottnak kell lenni a szerelemre.

De nekik csak a károgás, ócsárolás, pökhendiség a megoldás.

Így jártak, az életképes szaporodik, az életre alkalmatlan meghal utód nélkül, f.s életkörülményekben.

tegnap 06:50
 7/23 anonim ***** válasza:
90%

Bár úgy lenne, hogy az életképesek szaporodnának csak.

Manapság pont az ellenkezője van, minden idióta szaporodik, a normálisak emberek nem.

tegnap 07:10
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

6

"Így jártak, az életképes szaporodik, az életre alkalmatlan meghal utód nélkül, f.s életkörülményekben."

Én pont a forditottját látom. A 30-40es (sőt, főleg 50es) fél-szingli, gyermektelen nők a legboldogabbak. A gyerekes kolleganőim, meg egytől-egyig, full kimerültek, végletekig kihajszoltak, panaszkodóak, és állitásuk szerint, az 50et nem fogják megélni. Két 50es kolléganőm van, aki elvált, (már regota velük dolgozom) mintha kicsereltek volna őket válás után. Teljesen ki vannak virulva. Komolyan mondom, szinten 2 havonta másféle autoval jön értük valaki pasi....De a 30as, 40esek ugyanez....Van több pasi, aki szórakoztatja őket, utazasokra mennek, (amit természetesen a férfi fizet) stb. de semmi összeköltötés. És a legnagyobb gondjuk az, hogy hogyan oldják meg a backup kérdeskört, és, hogy hova, és mikor mennek legközelebb szabira, nyaralni, síelni

A gyerekes, férjezett kolléganőktöl, meg csak a panaszkodás, irigykedes az előbb emlitett csoportra.

(És mielőtt megkerdeznéd, 3 éve párkapcsolatban vagyok, eljegyezve)

tegnap 07:18
 9/23 anonim ***** válasza:
77%

"...szerelem energiái rezonálnak a házfalak között..."

Micsoda? Dehogy is! Az csak a szomszéd, épen az új polcot fúrja fel. :)

tegnap 07:21
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

És te hogy tudsz úgy élni, hogy egy kisebb csoport véleményén akadsz fent?

Elhiszem, hogy sérti az önérzeted, hogy így beszél rólatok néhány nő, de igazából nem ezekre a nőkre kellene mérgesnek lenni, hanem a férfitársaidra, akik miatt kialakult ez a nézet bennük.

tegnap 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!