Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 körüli nőknél ez hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli nőknél ez hogyan egyeztethető össze?

Figyelt kérdés

Ha a nővel hosszú ideig levelezel, ismerkedsz az interneten, tökéletesen megértitek egymást és szerelmesek is lesztek egymásba, aztán közben mégis azt mondja, hogy szeretne most egyedül lenni, mert nem olyan régóta lett szingli (pár hónapja)...

Miért van az, hogy még csak egy talira sem tudja rávenni magát?

Miért adja alám a lovat, miért írja folyton, hogy szeret, kíván, imád, vágyik rám, ha közben semmit nem lép?

A: Csak hangember és a neten nagy a szája, mert búfelejtőt látott bennem.

B: Nem tetszek neki képen (pedig azt mondta, hogy igen) és ezért ráz le végül.

C: Az exét szereti még és reménykedik a folytatásban.

D: Van valaki, akivel ismerkedik és közben unalmában tartotta a kapcsolatot velem.

E: Valójában mentálisan vagy érzelmileg defektes.

F: egyéb, és pedig:________________

2018. aug. 14. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Általában a C szokott lenni, főleg ha ex Mr.Fenejóképűmacsóember, te meg nem annyira. Inkább vár arra 20 évet, mint rád 2 napot...
2018. aug. 14. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
C
2018. aug. 14. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:

F: bármelyik a fentiek közül, akár egyszerre több is.

Jellemzően ezek bármelyike igaz lehet bármelyik korosztályban, ha neten ismerkedtek, de nem történik egyik fél részéről meg az a fokú elköteleződés, ami az ismerkedés szintben előre lépését jelentené. Ezt most nemtől függetlenül mondom, mert amúgy bárkivel előfordulhat.

2018. aug. 14. 21:51
 4/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
82%

"... és szerelmesek is lesztek egymásba..."

WAT! Szerelmes lenni valakibe, akit még soha nem láttál és még csak a hangját sem hallottad?

"... miért írja folyton, hogy szeret, kíván, imád, vágyik rám..."

Nagy kamugép. Ezeket tiltsd le a francba. Ember, gondolkozz már, mégis hogy írhat ilyet egy számára tök ismeretlen embernek?

2018. aug. 14. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
Velem a B történt meg, kis rihecafka volt..
2018. aug. 14. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
Ma történt amúgy
2018. aug. 14. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
7%
Elértéktelenedett, elhasznalódott néniktől mit vársz? Bármilyen szarral beérik már...
2018. aug. 14. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:
94%
#7 Ha ez így lenne, ez a kérdés meg sem született volna. Ostoba.
2018. aug. 15. 00:12
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

F: valójában egy meleg bácsi.

Hogy tudsz komolyan venni valakit, akivel csak levelezel, de olyanokat ír, hogy szeret és kíván? Mire indult be? Extra vastag betűtípust használsz?

Akivel 2-3 nap levelezés után nem találkoztok, azzal nem is fogsz. Ez aranyszabály. Ha tényleg kapcsolatot keresel, akkor rövid időn belül hívd el randira. Aki kíváncsi rád, az ott lesz. Aki napokig kifogást keres, az csak levelezni akar.

Hosszú ideig ne levelezz senkivel a nagymamádon és távoli barátokon kívül.

2018. aug. 15. 06:32
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Én pl. úgy voltam, miután szakítottam exemmel, másfél hónapra rá rám irt egy srác. Elkezdtünk beszélgetni. Írtam neki, hogy most léptem ki egy hosszú kapcsolatból, nem szeretnék úgy semmit. De annyira megkedveltem őt (találkoztunk is), hogy már 1 éve együtt vagyunk. :) Úgy éreztem, most azért, mert nemrég szakítottam, még nem kellene egy olyan embert elszalasztanom, akivel tök jól megértjük egymást és tetszünk egymásnak. Jól is döntöttem!

31Nő

2018. aug. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!