Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 körüli kisebb termetű fiúk! Ti megpróbálnátok összehozni egy randit, vagy inkább megijednétek egy ilyen helyzettől?
Figyelt kérdés
Én 29 vagyok, a srác 24 és szerintem eléggé tetszünk egymásnak, legalábbis úgy látom, hogy én is neki, de picit félek a korkülönbségtől, ami még jobban ordítana közöttünk, mivel a fiú picit alacsonyabb, vékony (de sportos) és nagyon kisfiús arcú. De nekem pont így tetszik. És a külvilág véleménye nem érdekelne, nem azért emeltem ki ezt. Csak kérdezném, hogy a srácokat mennyire zavarja, ha nem hogy sok évvel több, de még magasabb és picit erősebb testalkatú is egy lány? És mennyire félő, hogy ilyen helyzetben egy fiút csak a szexuális vágy motiválná? Mert azért ez is benne lehet.. Ő sem mer egyértelműen közeledni felém és bevallom én is elég félénk vagyok. Arcra azt mondják, hogy kb. 24-25nek gondolnának, de ez nem is lényeges, mert a srác is tudja már, hogy hány éves vagyok. Talán ettől is megijedt.2018. jan. 6. 22:14
2/2 anonim válasza:
Kor meg a magasság nem számít, ha bejöttök egymásnak. Külvilág véleménye meg kit érdekel. Ez csak kettőtökről szól. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!