Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára hogy már megváltoztam és újra olyan csinos vagyok mint amikor megismert?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal akinek már régóta tetszettem. Mikor megismerkedtünk 52 kilós voltam.

Sajnos a közös munkahelyünkről máshova kerültünk, emiatt hónapokig nem láttuk egymást.

Majd pár hónapja találkoztunk, szexeltünk is. De én akkorra már 65 kilós lettem. 170 centi magas vagyok, így nem volt ez olyan vészes sok. De a találkozás után megjegyzéseket tett az alakomra. És már azóta nem is találkoztunk. Ez kb fél éve történt.

Biztos vagyok benne hogy nem tetszettem már neki. Viszont mielőtt lefeküdtünk volna, nem tűnt úgy hogy zavarná híztam, nem is konyult le neki közben stb. Csak utána kifogásolta a testem.

Viszont azóta lefogytam mert diétáztam és mozgok is minden nap. Már újra 55 kilós vagyok, és a bőrömön sem látszik hogy néhány hónapja még husis voltam.

Mit tegyek? Hogyan adhatnám a tudtára hogy már megint csinos vagyok, olyan mint amikor megismert? Mert ha tudná, akkor lehet újra szóba állna és össze akarna jönni velem. Csak az a baj már régóta nem keres.

Még annyit hozzátennék az egészhez, hogy ő majdnem 120 kiló, mert túlsúlyos, de gyúr is. De elég sok felesleg is van rajta. Ezzel együtt is nekem mindig is tetszett.

2022. júl. 4. 19:43
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Igen, tudom. De azért is írtam, lehet ez nálam hiúsági kérdés inkább.

És előtte tuti tetszettem neki, ugyanis nagyon ostromolt. Csak a hízás után nem jöttem be neki. Bár közvetlenül szex előtt nem látszott rajta, hogy zavarná. Érdekes ez is azért. Többször hallottam már olyat, hogy egy pasi szex után kezd bunkó lenni a csajjal, addig meg nagyon kedves. De ez miért van?

Meg az zavar legjobban a dologban, hogy én alapjáraton vékonyka vagyok, csak pont akkoriban híztam. És nem akarom hogy esetleg a barátainak azt mesélje rólam, hogy gázul néztem ki és azt feltételezze, hogy azóta még jobban meghíztam, mert pont az ellenkezője van.

2022. júl. 5. 08:33
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
"Többször hallottam már olyat, hogy egy pasi szex után kezd bunkó lenni a csajjal, addig meg nagyon kedves." - mert már megvan a csaj, nem kell annyira teperni, megjátszania magát. Nagyon naiv lehetsz.
2022. júl. 5. 08:57
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy milyen vagy, nem kellesz neki, max megdug mégegyszer.

Semmi tartás nincs benned?

2022. júl. 5. 12:10
 24/39 A kérdező kommentje:
De van, csak azt nem értem, miért fekszik le a csajjal valaki, ha igazából nem is kell neki. Mert tudom vannak olyan lányok, akik erőszakoskodnak de én nem csináltam ezt. Végig ő akarta a szexet, én fel sem hoztam volna ha ő nem mondja. Most sem az zavar, ha nem lesz szex, inkább az hogy azt hiszi rosszul nézek ki.
2022. júl. 5. 12:15
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

De mit nem értesz?

Írjam máshogy? Arra jó voltál, hogy beléd verje, kicsit meg is álcázott és ennyi.

Ki a fszt érdekel, h egy ilyen mit hisz?

Te tényleg hülye vagy vagy játszod?

2022. júl. 5. 12:21
 26/39 A kérdező kommentje:

Igen, akkor ennyire hülye vagyok.

Hiúságból érdekelt, mert ha eddig szépnek gondolt, akkor nem jó érzés ha ez egyetlen alkalom miatt megváltozott benne. És mivel más lányokról is mondott negatív véleményeket, így lehet ezek után rólam is fog. És azért zavar mert nem igaz. Ha igaz lenne akkor azt mondanám, jogos. Ha ő tökéletes, top pasi lenne, akkor is azt mondanám, hogy magához viszonyít és azért nem jöttem be neki. De ő nem jobb tőlem, és nem értem ő ezt hogy gondolja, ő különb vagy jobb.

2022. júl. 5. 12:39
 27/39 anonim ***** válasza:
82%

10-es skálán hányas nőnek tartod magad?

Arcra mennyire tartod magad szépnek?

2022. júl. 5. 14:04
 28/39 A kérdező kommentje:

Arcomat szépnek tartom.

Amikor meghíztam 65 kilósra, akkor a hasamon kicsit látszott, mert ez alkati kérdés is. De nem voltam nagyon elhízva és aránytalan sem voltam. Bár azért jobban áll a vékonyabb testalkat és így hogy mozgok, jobban nézek ki.

Mindegy, de én ha tudtam volna hogy ennyire nem tetszek majd neki és még be is szól, akkor inkább nem jöttem volna össze vele.

2022. júl. 5. 15:09
 29/39 anonim ***** válasza:
30%

Tehát inkább hasra híztál. Valaki meg arcra vagy csípőre hízik.

Lehet kiábrándító volt hogy pocakot növesztettél. Neki, de másnak nem biztos.

Hajadon nem változtattál? Lehet hogy levágattad rövidre vagy átfestetted szőkére és neki az már nem jött be, csak nem mondta.

2022. júl. 5. 16:48
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
De nem is jöttél vele ősze könyörgöm, megbszt és ennyi voltál! Te tényleg beteg vagy!
2022. júl. 5. 18:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!