Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan kéne reagálnom? 20/L
" akkor azonnal láttam rajta, hogy olyan mintha teljesen zavarba került volna. Pár perc múlva el is köszönt"
Lehet, hogy meleg.
Inkább tényleg hagyjad.
Mondom ezt én, 22 éves, szintén (kapcsolat)szűz srácként. Gáz, vagy sem, nem volt még kapcsolatom. Ennyi.
És én nem vágynék olyan lányra, aki emiatt lenéz, vagy ezt nem tudja empatikusan kezelni.
22F
21 évesen egyáltalán nem öreg még.
Csak ne azzal kezd, hogy neked már több partnered volt, mint születésnapood.
Köszi a válaszokat, bár a nagyrészük full haszontalan volt.
Először is: honnan tudjátok, hogy nekem hány kapcsolatom volt? Ha szeretnétek tudni, volt eddig 4 hosszútávú, illetve 1 rövidebb kapcsolatom, ami szerintem teljesen rendben is van.
Másodszor: én nőként szeretem, ha egy srácnak van tapasztalata. Nem rosszból, de nyílván ebből rengeteg kellemetlen szitu lenne, főleg hogy ő tényleg teljesen tapasztalatlan. Egyébként nem meleg, de szerinten hagyom ezt így, mert számomra fontos a tapasztalat, ez van.
Rendben, hagyd rá.
Örülünk, hogy segíthettünk megválaszolni magadnak a saját kérdésedet.
Semmi kellemetlen nincs ebben, hogyha mind a két fél normális és előtte meg tudnak beszélni egymással mindent. Mindent. Lehet ezt jól is csinálni és szerintem még csak nem is nehéz.
Szerintem.
Négy hosszútávú?
Kisanyám, 1-2 éves kapcsolat még bőven nem tekinthető hosszútávúnak. Amúgy meg akkor nem vagytok egymáshoz valók, ez van. Ha tényleg tetszene, ilyen aggályok fel sem merülnének a részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!