Szerinted mit kellett volna reagálnom arra, amikor a végzettségemet pocskondiázták a munkahelyemen?
a másiknak ugyanaz a végzettsége, mint neked, csak ez később esett le neki?
később nem kért bocsánatot?
Hát nézd. Én konkrétan tudom, hogy nem ér semmit a végzettségem. (egyetemi) :D
Jaj, de, hazudnék, ha ezt mondanám. Erre a párom hívta fel a figyelmemet. :) Tudod mennyit ér? Hogy interjún behívnak és elmondhatom, hogy "igen, van felsőfokú végzettségem".
A papír és a tudás sokszor nincs köszönőviszonyban egymással. Én pl rengetek szakmai képzést végeztem azóta. Ez mind sokkal többet ér a munkám gyakorlati oldalában, mint a valahai végzettségem.
Nem kell ennyire besértődni, az én végzettségem is "lenézendő" volt bizonyos kollégáknál. Ma meg már letettem annyit az asztalra, hogy mindegyikük elismerte már valamilyen formában a munkámat. Az is, aki évekkel ezelőtt még beszólt. ;) Ez ilyen.
Tedd félre az egód, főleg ha tényleg papír végzettséged van, nem kell besérülni.
Mondjak jobbat?
5 éve nem csak a fenti kolléga, de a saját főnököm is szólt már be valami miatt ( szakami lehetőség miatti irigység), ami elég rosszul esett. Folyamatosan tanultam/olvastam és képzetem magam, mert mindig kevesebbnek éreztem ezek miatt magam. És most évekkel később már ezek az emberek, beleértve a (volt) főnökömet is, már nem csak a szakmai véleményemet kérte, vagy a segítségemet x dologban. Hanem ajánl, de még konkrét megbízásom is köszönhetem neki.
3-as vagyok
Valami félrement: a párom pont, hogy azt mondta, nem igaz, hogy nem ér semmit.. 1-2 kolléga tett megjegyzést, (egyébként nagyrészt jogosan a végzetteket elnézve) bizonyos szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!