Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gúnyolják, pocskondiázzá...

Miért gúnyolják, pocskondiázzák a kövér nőket mindenhol, médiában, interneten, utcán?

Figyelt kérdés
Én világ életemben imádtam az extrém nagy méretű nőket,s mindig bántott,ha gúnyolták,kinevették őket.Több páromat is nagyon zavarta,ha beszóltak neki,sértegették a teste miatt.Egy ideig visszaszóltam,de meguntam.Ettől én még jól érzem magam velük,s el sem tudom képzelni magam sovány nővel.

2018. ápr. 14. 07:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%
A kövérebb nők meg a soványakat szólják meg. Ez van. Csak te ki vagy élezve a kövér nők ellen irányuló dolgokra, mert ők érdekelnek
2018. ápr. 14. 08:07
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
Kolléganőm elhízott, folyton gúnyol. Én sosem szóltam negatívan a külsejére. Nem általánosítok, de fellengzős a stílusa. Lekezelő mindenkivel. Szó szerint zabál, ezért taszító.
2018. ápr. 14. 08:12
 3/26 anonim ***** válasza:
59%

Pocskondiázzák?! Éppenhogy mindenhonnan a fat acceptance folyik. Nehogy tegyél bármit a túlsúlyod ellen, inkább fogadd el magad dagadékként.

Vagy neked az már pocskondiázás, ha a normális emberek elmondják, hogy a kövérek elöbb halnak, mert beledöglenek a sok zsírba?

2018. ápr. 14. 08:19
 4/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha körülnézel az utcán rengeteg kövér nőnek van párja. Legtöbbjüknek az arca szép.

Sokuk megmondja a magáét, erőszakos agresszív jellemű, ezért sokaknak ellenszenvesek. Aki csendesebb az kevesebb pocskondiázást kap.

2018. ápr. 14. 08:23
 5/26 A kérdező kommentje:
Akik voltak barátnőim,egy sem azért volt nagyon kövér,mert rengeteget evett.A legnehezebb 190 kg volt,pajzsmirigy betegsége miatt.Alig evett....Az utcán dagadt malacnak,tonnabébinek gúnyolták,nyilván nem örült neki.Strandra csak olyan helyre mert eljönni,ahol szinte senki sem volt....
2018. ápr. 14. 08:30
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

Én kövér vagyok és sosem bántok senkit, így az ismerőseim nem bántanak, de az utcán minden nap beszólnak, a hajléktalanok, a gyerekek, a felnőttek, az idős nénik, a buszon, az utcán, a boltban sorbanálláskor, a munkahelyemen.

A konkrétan fogatlan takarítónő is tanácsokat osztogat...

A filmekben is ez van, a "vállalhatatlan undorítóan kövér nő" a nagyon nagy ő, a gagyi mami, a Norbit, a csajozós film, Bridget Jones is dagadéknak van feltüntetve. A média nem nagyon érdekel, a neten mindenkit fikáznak meg leírják, hogy Jennifer Lawrence meg Scarlett Johansson hájas... Ami zavar az az utcán zaklatás... De amúgy külföldi turistákat vagy egyetemista csoportokat még nem láttam mutogatva a röhögni... Szóval lehet, hogy ezt csak magyarok szokták.

2018. ápr. 14. 08:41
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanúgy gúnyolják a vékonyakat azzal, hogy a kövéreket állítják be "igazi nőnek". Hogy az igazi nő 70 felett kezdődik. Persze. Aki ez alatt van, az nem igazi nő, nyilván.
2018. ápr. 14. 08:43
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

Mindenkit gúnyolnak, attól, hogy valakit nem a súlya miatt akkor már nem is számít?

A vékonyakat akik nem híznak ugyanúgy sértegetik, kérdező miért élsz kettős mércével?

Hány éves vagy? Nézz körül talán ha felnősz befejezed az általánosítást.

2018. ápr. 14. 08:46
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok,eleve nem mondtam,hogy az összes ember beszól.Hogy a soványakat is sértegetik,arról nem tudok,mert csak kövér barátnőim voltak.Nekem eszembe sem jutna bárkinek beszólni az utcán.
2018. ápr. 14. 08:58
 10/26 anonim ***** válasza:
79%

én sose voltam kövér, engem kisgyerekkorom óta azért baxtat az összes elhízott rokon, ismerős, szomszéd, hogy miért vagyok ilyen "sovány" holott csak egészséges a testsúlyom.

Na erről ennyit.

2018. ápr. 14. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!