Miért gúnyolják, pocskondiázzák a kövér nőket mindenhol, médiában, interneten, utcán?
Pocskondiázzák?! Éppenhogy mindenhonnan a fat acceptance folyik. Nehogy tegyél bármit a túlsúlyod ellen, inkább fogadd el magad dagadékként.
Vagy neked az már pocskondiázás, ha a normális emberek elmondják, hogy a kövérek elöbb halnak, mert beledöglenek a sok zsírba?
Ha körülnézel az utcán rengeteg kövér nőnek van párja. Legtöbbjüknek az arca szép.
Sokuk megmondja a magáét, erőszakos agresszív jellemű, ezért sokaknak ellenszenvesek. Aki csendesebb az kevesebb pocskondiázást kap.
Én kövér vagyok és sosem bántok senkit, így az ismerőseim nem bántanak, de az utcán minden nap beszólnak, a hajléktalanok, a gyerekek, a felnőttek, az idős nénik, a buszon, az utcán, a boltban sorbanálláskor, a munkahelyemen.
A konkrétan fogatlan takarítónő is tanácsokat osztogat...
A filmekben is ez van, a "vállalhatatlan undorítóan kövér nő" a nagyon nagy ő, a gagyi mami, a Norbit, a csajozós film, Bridget Jones is dagadéknak van feltüntetve. A média nem nagyon érdekel, a neten mindenkit fikáznak meg leírják, hogy Jennifer Lawrence meg Scarlett Johansson hájas... Ami zavar az az utcán zaklatás... De amúgy külföldi turistákat vagy egyetemista csoportokat még nem láttam mutogatva a röhögni... Szóval lehet, hogy ezt csak magyarok szokták.
Mindenkit gúnyolnak, attól, hogy valakit nem a súlya miatt akkor már nem is számít?
A vékonyakat akik nem híznak ugyanúgy sértegetik, kérdező miért élsz kettős mércével?
Hány éves vagy? Nézz körül talán ha felnősz befejezed az általánosítást.
én sose voltam kövér, engem kisgyerekkorom óta azért baxtat az összes elhízott rokon, ismerős, szomszéd, hogy miért vagyok ilyen "sovány" holott csak egészséges a testsúlyom.
Na erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!