Miért gúnyolják, pocskondiázzák a kövér nőket mindenhol, médiában, interneten, utcán?
A mai világban ponthogy az ellenkezője zajlik! Mindenhol, médiában, interneten, az utcán is egyre többen és többen fogják be a szájukat, vagy épp veszik természetesnek, hogy valaki el van hízva....
Csak a józanabbak nem tartják ezt jónak.
És a szabadszájúbbak vagy esetleg a kifejezetten bunkóbb típusúak szólják meg.
Nem mondom, nem szép dolog beszólni, de azért ne vegyünk már szemellenzőt és mindent be...
Ami nem szép, az nem szép!
Néha a bugyuta tévékben is olyan kövér nőket tartanak csinosnak, hogy szétröhögöm magam... Csak mert nem illik beszólni, annyira átesik a média is a ló túlsó oldalára, hogy kifejezetten dicsérnek és csinosnak mondanak egyes nőket.
Én most úgy vagyok, hogy van úgy 3-5 kg felesleg rajtam. Gusztustalannak tartom magam.... Tudom, ha ez marad, innen csak feljebb lesz. Szóval mostanában azért figyelek, hogy ennyi kaja elég, na most ezt a kávét nem cukorral iszom, azt a sütit inkább elteszem holnap reggelre, stb... Még nem nőttem ki a gönceimet, de nem is akarom, viszont így kényelmetlen némelyik. Úgyhogy az idén vissza kell nyernem a régi formám... Tisztában vagyok ezzel, és ha addig is utánam szólnak, hogy nagy a s.ggem, akkor majd röhögök egyet, azt gondolván, milyen igaz, nem majd kikérem magamnak, hogy mondják azt "csinos" vagyok... Mert nem vagyok....
És miért van rajtam a pár kiló plusz? Mert nem mozogtam mostanában annyit, viszont még többet és egészségtelenebbet ettem, mint korábban. Egyenes út a súlyfelszedéshez.... Lustaság, mohóság és bélpoklosság.... Ezek nem jó tulajdonságok, le kell szokni róla! Minél kövérebb valaki, annál lustább vagy bélpoklosabb....
(Tisztelet annak a kevéske szerencsétlen kivételnek, aki valami betegség okán hízik, és nem tehet róla! A többség elhízott nem ezért hízott....)
Na és akkor válik egy kövér ember kifejezetten nevetségessé, ha passzos, szűk rucikban és nadrágokban jár, amiből kilátszik minden hurkája. KOmolyan siralmas látvány, és egyben vicces is.
Ha már a kövérségig fajult valaki, legalább ne öltözzön úgy,mint egy kötözött sonka! Nem kell egy nagy zsákot vagy lebernyeget magukra húzniuk, mert az is gáz, de van köztes jó megoldás is. Jó pár hete abban a gagyi FAL nevű szerencsejátékban volt egy elég duci nő. De annyira ízlésesen öltözködött fel, hogy eszem ágába nem jutott volna azt mondani rá, hogy dagadt. Egy sima egyenes vonalú sötétlila szoknya volt rajta, Az egyenes volnal miatt nem tűnt még kövérebbnek, mint ami. És egy ugyanolyan színű hosszúujjú felső. A felső nem volt óriási, de nem is feszes, szóval nem látszottak a hurkái. A hosszú ujj meg bő volt, passzéval a csukón, szóval a duci felkarból sem látszott semmi. Nem egy nagy zsák volt rajta, nem egy cicaruha, és így tudott csinosan kinézni!!! Pedig amúgy nem csinos, hanem kövér. De mivel nem tette nevetségessé magát, nem is volt gáz és nevetséges, mint sok más tankaranka és tonnadonna.
Engem azért csesztetett a túlsúlyos édesanyám, mert milyen sovány vagyok meg girnyó, stb. 168/53 voltam, szerintem nem voltam gizda egyáltalán. Amikor még fiatalabb voltam, akkor meg egyszer odaszólt nekem gúnyosan, hogy úgy dübörgök végig a lakáson, mint egy dromedár.
Az emberek, nem értem, miért, jobban érzik magukat, ha másokon csámcsoghatnak, bárkiben meg tudják találni a hibát. De egyébként fordítva is így van, sok molett a vékonyabb nőket csúfolja.
Tényleg megy a vékonyabbak ellen is a gúnyolódás. A legjobb amikor a 100+ hölgy magyarázza hogy "Az igazi nőkön van mit fogni! És csak a kutyák játszanak csontokkal!" és utána én vagyok szemétnek beállítva ha azt mondom hogy köszi, de egyszerűen számomra nem vonzó. Merjek csak ilyet mondani nem anoním oldalon. A sok fat acceptance nyomorék és a white knight szűzhadsereg betámad és tépik le a felyem, mert szerintűk én kreálom a nőkkel szembeni elnyomást és irreális elvárást.
Leszólni valakit a súlya miatt oda-vissza bunkóság. De tagadni hogy káros lenne az elhízás, és még bíztatni erre az embereket egyenesen veszélyes. Amennyi pénz elmegy a hülye fat acceptance mozgalomra annyiból nyújthatnának tényleges segítséget is nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!