Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerinted mit kellett volna...

Szerinted mit kellett volna reagálnom arra, amikor a végzettségemet pocskondiázták a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Konkrétan volt olyan (egyebek mellett), hogy próbáltam haverkodni az egyik kollégámmal, mert úgy éreztem, hogy hasonló cipőben járunk (később be is igazolódott, hogy valóban így volt, csak neki sokkal később esett le), és ennek a haverkodásnak az lett az "eredménye", hogy megkaptam, hogy nem ér semmit a végzettségem. Utána több mint egy évig a köszönésen kívül nem is beszéltem vele. Szerintem, ha - adott esetben - valaki ezt így is gondolja, akkor is baromi nagy bunkóság ezt a másik szemébe mondani nem?

2021. dec. 29. 23:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Levezettem. De arra is mondott valami bántót. Amúgy nem válaszoltál, hogy miért gondolsz hisztisnek.
2022. jan. 6. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért mert ha tudod, hogy neked van igazad, akkor full felesleges megsértődni. :D akkor szokás megsértődni, ha valakinek nincs igaza es akkor tudja mellé játszani az eszét ezzel.
2022. jan. 6. 22:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Vagy mert folyton ugyanazokkal az igazságtalanságokkal bombázzák, és nem tudja meggyőzni a többieket, hogy nincs igazuk.
2022. jan. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!