Hogyan kellene reagálnom rá?
Összejöttem egy szép lánnyal 1hónapja, és minden működik kettőnk közt(ő 23,én 24). Hogy mondjam,elég fullos a lány,vékony sportos,fullos elöl,hátul.
Jön a nyár,a jó idő, és ha oda szólnak neki,hogy mit tudom én,pfu de jó vagy,vagy jó a segged stb, hogyan kéne lereagálnom?
Mert kb minden 3. ember mondani fogja szerintem aki elmegy mellettünk, mindegyikkel nem lehet leállni verekedni, persze aki hozzáér az kapni fogja tőlem,de most csak sétáljunk tovább ha odaszólnak neki,álljak le verekedni.
Ti hogy oldjátok meg ezt? Azt se akarom hogy pincsikutyának tűnjek,hogy nem teszek semmit.
Nyugi, nem fognak beszólogatni.Csak nyálcsorgatva bámulják majd.Esetleg rámosolyognak, lesz olyan is aki flörtölni próbál majd vele.
Kell egy határt szabnod, hogy mi az ami belefér. Az a csaj számára se lesz túl imponáló ha mindenkit sz.rrá akarsz verni :) De az se, ha bármit eltűrsz.
Úgyhogy majd különbséget kell tenned zaklatás és zaklatás között.Legyen sok olyan amit elengedsz és nem foglalkozol vele, de azért legyen olyan is hogy visszaszólsz és kiállsz a barátnődért meg saját magadért. Nem kell azonnal bunyózni...finoman is lehet közölni a másiknak hogy tán ezt azért nem kéne!
🤦🏼♀️
Ez az elso parkapcsolatod?
Fel kellene nőni, ha már 24 éves vagy! Gondolom első barátnő..
Senki sem tesz ilyen megjegyzéseket, legfeljebb gondolja, de azzal nincs dolgod. A verekedés meg 14 évesen sem volt menő, felejtsd el!
OMG!
Valami c-os környéken laktok? Vagy honnan sejted h majd be fognak szólni?
első komolyabb kapcsolatom igen.
kb 2 napja volt egy beszólás,hogy de jó segged van bébi,ő csak megköszönte és továbbmentünk. Mondjuk egy szinesbőrű volt.
De nem egyszer dudáltak már rá autóbol is.
6: nem kell figyelembe venni. Levegőnek kell nézni az ilyesmit.
Ha ezt a nőd nem fogja fel, és puhapöcsnek tart emiatt, akkor jobb is, ha elválnak útjaitok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!