Hogy kéne arra reagálnom, hogy anyám 15 évvel fiatalabb pasival kezdett?
2 éve váltak el apámmal. Most ő 55 éves, a "barátja" 40.
Én 30, bátyám 33.
Igazából Angliába lakik a srác, eddig 2x találkoztak pár napot de anyám oda és vissza van. Rózsaszín köd. A srác persze élvezi ha félévente hazajön, itt hesszelhet, kaja pia szex.
Nagyon nem szimpatikus, sokat vitázunk ezen anyámmal.
Én köztisztviselő vagyok a faluban, és szégyelném ha megjelennének valahol.
El fog ez a hülyeség múlni nála?
Úgy érzem pazarolja anyám idejét...
Mi az, hogy te köztisztviselő vagy a faluban? Mi köze ennek anyád kapcsolatához? Nem gondolod ugye, hogy a jóváhagyásod kell anyud boldogságához?
Felnőtt ember vagy, törődj a magad dolgával. Anyád nyilván tisztában van az udvarlója és az ő közötti korkülönbséggel, de így is vállalta a kapcsolatot. Ne sajnáld tőle a boldogságot, azzal meg pláne ne érvelj, hogy mit szól majd a falu... jó ég!
Én azt látom, hogy "kihasználja", és viszonzás nemigen van.
Anya sok csomagot küld ki neki, szülinap, névnap, karácsony stb. Vissza semmi.
Találkoztam már vele és a szeme se áll jól a srácnak... Egyszerűen nem hiszem, hogy ez jó lehet anyunak.
Nézd kérdező, mint csomag küldés, ez nem úgy megy, hogy aki ad valamit, annak kötelező viszont adni egy ajándékot, lehet ő máshogy mutatja ki, a hálát, vagyis megköszöni, ennek köze sincs ehhez.
Hogy érted, hogy a szeme se áll jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!