Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kéne arra reagálnom,...

Hogy kéne arra reagálnom, hogy anyám 15 évvel fiatalabb pasival kezdett?

Figyelt kérdés

2 éve váltak el apámmal. Most ő 55 éves, a "barátja" 40.

Én 30, bátyám 33.

Igazából Angliába lakik a srác, eddig 2x találkoztak pár napot de anyám oda és vissza van. Rózsaszín köd. A srác persze élvezi ha félévente hazajön, itt hesszelhet, kaja pia szex.

Nagyon nem szimpatikus, sokat vitázunk ezen anyámmal.

Én köztisztviselő vagyok a faluban, és szégyelném ha megjelennének valahol.

El fog ez a hülyeség múlni nála?

Úgy érzem pazarolja anyám idejét...

2022. jún. 10. 19:40
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
95%
Rosszindulatú az a srác? Ismered őt? És, kérdező, köztisztviselő vagy? Az ő dolguk, hogy mit csinálnak, semmi baj sincs azzal, hogy 15 évvel fiatalabb. Ha nem rosszindulatú a srác, akkor ne legyen vele semmi bajod.
2022. jún. 10. 19:45
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
El kell fogadnod anyád boldogságát. Örülj neki, hogy ilyen jó nő és van pasija. Ne rontsd el.
2022. jún. 10. 19:50
 3/24 anonim ***** válasza:
94%

Mi az, hogy te köztisztviselő vagy a faluban? Mi köze ennek anyád kapcsolatához? Nem gondolod ugye, hogy a jóváhagyásod kell anyud boldogságához?

Felnőtt ember vagy, törődj a magad dolgával. Anyád nyilván tisztában van az udvarlója és az ő közötti korkülönbséggel, de így is vállalta a kapcsolatot. Ne sajnáld tőle a boldogságot, azzal meg pláne ne érvelj, hogy mit szól majd a falu... jó ég!

2022. jún. 10. 20:03
 4/24 A kérdező kommentje:

Én azt látom, hogy "kihasználja", és viszonzás nemigen van.

Anya sok csomagot küld ki neki, szülinap, névnap, karácsony stb. Vissza semmi.

Találkoztam már vele és a szeme se áll jól a srácnak... Egyszerűen nem hiszem, hogy ez jó lehet anyunak.

2022. jún. 10. 20:05
 5/24 anonim válasza:
11%

Nézd kérdező, mint csomag küldés, ez nem úgy megy, hogy aki ad valamit, annak kötelező viszont adni egy ajándékot, lehet ő máshogy mutatja ki, a hálát, vagyis megköszöni, ennek köze sincs ehhez.

Hogy érted, hogy a szeme se áll jól?

2022. jún. 10. 20:07
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Kancsal? Akkor tényleg "szakítsanak"azonnal😁
2022. jún. 10. 20:13
 7/24 anonim ***** válasza:
83%
Anyád szerelmes. Gyerekként ezt látni nagyon furcsa. Jár mindenkinek a lila köd. Lehet olyat kap, amit még senkitől. Ez lehet egy jó szó vagy brutál jó hüvelyi orgazmus.
2022. jún. 10. 20:46
 8/24 anonim ***** válasza:
72%
Semmi közöd a dologhoz, ebben a korban már eleve nem probléma a korkülönbség, a reakciód viszont kifejezetten primitív.
2022. jún. 10. 20:47
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen már messze van a srác kortól.
2022. jún. 10. 20:48
 10/24 anonim válasza:
100%
#5 szerintem úgy érti, hogy nem tűnik egyenes embernek. És nem azzal van baj, hogy nem küld ajándékot, hanem hogy ezek szerint nem nagyon viszonozza a kedvességet.
2022. jún. 10. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!