Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kéne arra reagálnom,...

Hogy kéne arra reagálnom, hogy anyám 15 évvel fiatalabb pasival kezdett?

Figyelt kérdés

2 éve váltak el apámmal. Most ő 55 éves, a "barátja" 40.

Én 30, bátyám 33.

Igazából Angliába lakik a srác, eddig 2x találkoztak pár napot de anyám oda és vissza van. Rózsaszín köd. A srác persze élvezi ha félévente hazajön, itt hesszelhet, kaja pia szex.

Nagyon nem szimpatikus, sokat vitázunk ezen anyámmal.

Én köztisztviselő vagyok a faluban, és szégyelném ha megjelennének valahol.

El fog ez a hülyeség múlni nála?

Úgy érzem pazarolja anyám idejét...

2022. jún. 10. 19:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, a magánügye, nem kell beleszolni
2022. jún. 11. 09:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Én köztisztviselő vagyok a faluban, és szégyelném ha megjelennének valahol."

Ez egy viccesen hangzik. Mert mindenkinek el kellene ájulnia attól higy te köztisztviselő vagy? Nem a múlt században élünk. Van a faluban ez a mindenki meg fog szólni mentalitás ami tudom higy sokakat zavar, de sokan mint te is komolyan gondolod. Pedig nevetséges.

Lazulj már egy kicsit. Tudom.hogy egy gyerek nem akar ilyet hallani de anyukádnak már valószínű egy ideje nem volt része jó szexben. Most van. Kiszórakozza magát és ennyi. Megértem hogy az anyagiak miatt aggódsz de amíg csak csomagokat küld neki addig ne szólj bele. Semmi közöd ahhoz hogy anyukád kinek küldözgetni csomagokat a saját pénzén. Valószínű a rózsaszín köd fel fog szállni, vagy a srác hagyja ott ha megunja. Idő kérdése.

2022. jún. 12. 12:00
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
*Ez elég viccesen hangzik
2022. jún. 12. 12:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, az ő dolga
2022. jún. 12. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!