Hogyan kellene reagálnom?
Sziasztok!
A szüleim az éven elváltak, nagy meglepetés volt ez az egész család számára. Felnőtt ember létemre eleinte nagyon megviselt, de most már hozzászoktam a gondolathoz.
Apámnak új barátnője van, természetesen emiatt kellett elválni 40 év házasság után.
Anyukámat nagyon megviseli a helyzet, a szívem szakad meg érte. Próbálom apámat is megérteni ebben a helyzetben, de miután már az "új családjával" akar karácsonyozni is, egyszerűen összetörtem.
Jogos, hogy felnőtt létemre ennyire a szívemen viselem ezt? Vagy csak fogadjam el, és ugyanúgy beszéljek továbbra is az apámmal? Ezt mégis hogy normális kezelni?
Kíváncsi lennék külső véleményekre is. Egyébként mindkettővel jó volt a viszonyom, mielőtt elkezdődött ez a válási procedúra, de most egyre nehezebb, mert mindkettő azt akarja, hogy őt értsem meg.
Persze, ezt nem is kívánnám, sőt... csak hogy ilyen élesen kijelenti, hogy már a barátnőjével karácsonyozik, az szíven ütött.
Illetve még apukám nem költözött el teljesen, ugye a ház, amiben laknak, közös tulajdon, most jön a vagyonmegosztás.
Inkább azt nem tudom, hogy mit mondjak? Mert én nem szívesen mennék a barátnőjéhez látogatóba, nagyon korainak érzem. Viszont "hivatalosan" még ott lakik, ahol anyukám.
A szüleim is megvárták amíg elköltözünk otthonról utána váltak.Akkor már külön családom volt és tesómnak is.
Apáddal beszéld meg, hogy veletek hogyan tervezi a karácsonyt.A szülő nem a gyerektől unokától válik el.
Mi egyik nap apával másik nap anyával.Szenteste otthon.Ez egy kis szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!