Hogy kellene reagálnom?
Hat ha ilyenek, akkor miutan bekoltoztem es szepen minden mukodik a hazunkban akkor egyszer rendeznek egy lakasavatot (amolyan rokonoknakszantat) es akkor egyetlen egyszer elhoznam a szuleimet autoval.
Amugy nem lehet, hogy a virustol tartanak es azert nem akarnak busszal vagy massal utazni. Vagy soherek ha van kocsijuk es a benzint nem akarjak fizetni?
Mindenesetre nem sertodnek meg ha nem akarna jonni nezegetni egy meg ures hazat vagy lakast. Nalunk bekoltozes e sberendezkedes utan szoktak jonni a rokonok egy lakasavato ebedre vagy sutizesre. Persze nalunk a szulok segitettek a koltozeskor de maguktol.
Egy alkalommal vinnem el oket. Utana soha tobbet a te helyedben.
Őket sem értem, mert 50 km nem a világ vége, de az is érdekes ahogy fogalmazol, hogy nem "hurcolod" őket.
Gondolom nem volt felhőtlen a kapcsolatotok ezelőtt sem.
Egyébként nem, abszolút nem kötelességed "hurcolni" őket, de nekik sem kötelességük megnézni a házat, csak ha érdekli őket és szeretnék látni.
Ha csak nem nagyon idősek vagy betegek miért hurcolnád őket ?
Úgy néz ki nem érdekled őket...
Nekem a nyugdíjas nagyim is eljött busszal többször is megnezni a lakast segíteni amiben tudott mondván ő ugyis ingyen jeggyel tud utazni mint kocsikázni érte.
Ha nem érdekled őket ne erőltesd tudom nehéz de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!