Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kéne reagálnom anyának...

Hogy kéne reagálnom anyának erre a reakciójára?

Figyelt kérdés

Anyához odamentem, hogy szeretnék elmenni külföldre a barátommal nyaralni, saját pénzből mindezt. Erre rávágta, hogy ilyen válságos időben nem.

Én meg pislogtam, hogy nincs válságos idő (időjárás, vagy migránsok miatt?...), nem értem ő azonban csak hajtotta.

Engedjem el a fülem mellett hogy ennyire akaratos és a sajátját akarja mindig?

20L

2015. júl. 8. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Ha görögbe mentek,akkor valószínűleg az ottani állapotokra gondolt,de nyugi,ez a nyaralókat nem érinti.De ha máshová is mentek,lényegtelen a véleménye.Felnőtt vagy,saját pénzből oda mégy,ahová akarsz.
2015. júl. 8. 16:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem nem nagyon kedveli a páromat (5 éve együtt vagyunk már). Ami miatt mindig negatív hozzá... :(
2015. júl. 8. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Mintha egy 15 éves írta volna ezt :(

A te korodban nem kérdezni kell hanem közölni, hogy Anyu, pénteken nyaralni megyek a barátommal, két hétre.

2015. júl. 8. 16:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem direkt, hanem mondtam neki. Még nővérem is így mondja hogy szeretnék (multkor megszólt hogy én milyen erőszakosan mondtam h szeretnék x helyre menni) ... :D Tudom, kész vicc de ha már kicsit odalépek már elkezd trillázni.
2015. júl. 8. 16:31
 5/12 anonim ***** válasza:
42%

Kérdés, hogy HOVÀ külföldre akartok menni, mert az nem mindegy.

Görögországba vagy az arab országokba tényleg nem túl okos dolog nyralni menni, Németország, Franciaország vagy Anglia egész más.

6/12 A kérdező kommentje:
Horvátországba
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

szerintem a válságos időt pénzhiányra értette. rá kellett volna kérdezni.

szerintem menj el, úgy értem megdolgoztál érte, nincs is messze Horvátország, elég idős vagy már hozzá, barátoddal mennél stb.:) nem kell ezen mit magyarázni

mondd meg neki, hogy mész és kész, nem kértél engedélyt.

szerintem csak irigy

2015. júl. 8. 16:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Irigységet nem hinném, mert utána héten meg velük mennék nyaralni, 5-ösbe, és én csak most tudnék menni a párommal...
2015. júl. 8. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:

ha mentek közösen is nyaralni akkor nem értem ezt a válságos helyzetet........Ha nincs pénze anyudnak megélni minek akar nyaralni menni?De gondolom tisztában vagy az anyagi helyzetetekkel.(mert gondolom otthon laksz)

én is itthon lakok, és azt csinálok amit akarok a pénzemmel ,rezsit leadom aztán kész. Ha szarban lennénk más lenen a helyzet de ennyire nem rossz a helyzet.

2015. júl. 8. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
20 éves vagy!ÉS ennyire meghatározó még édes anyukád nemleges válasza?
2015. júl. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!