Férfiak, mit szólnátok a párotok reakciójára, ha nyomul rá valaki?
Ma munka közben betévedt hozzám egy szórólapos férfi, aki amellett hogy szerette volna eladni a hirdetett dolgait, el kezdett udvarolni nevetgélve, dicsérte az alakomat, és azt kérte, hogy kísérjem el városnézőbe, mert nem helyi. Erre azonnal rávágtam a szokásos szöveget, hogy be vagyok táblázva, nem érek rá (közben gondoltam, hogy mégis mit képzel?!) Majd nevetve mondta hogy valójában randinak szánta. Ekkor azonban megmondtam neki, hogy van párom és nem szeretnék randizgatni. Majd elküldtem szépen illedelmesen a szórólapjaival együtt.
Miután ezt elmeséltem a páromnak, elkezdett picit nekem állni, hogy csalódott bennem. Csalódott, mert miért azt mondtam, hogy be vagyok táblázva, miért nem mondtam rögtön azt, hogy nem akarok vele várost nézegetni.
Megosztottam párommal, hogy vannak olyan nők, akik azonnal kapnak a nyálas dicsérő szavakra, és képesek elmenni a párjuk tudta nélkül ilyesmire.....míg én kiálltam magamért és azért, hogy nekem van párom!
Úgy gondolom, helyesen cselekedtem, aminek minden férfi örülne, mégis rosszul esik, ahogyan a párom reagált rá. :(
A párom is tudja, hogy ha nagyon akarom, akkor van 1-2 szabad órám. Csak nem idegen palikra, hanem pl. főzésre.. :)
Ez csak egy elterelő szöveg volt... :)
De nem azt mondtad, hogy nem akarod, hanem, hogy nem érsz rá.
Én értem, hogy ez kellemesebb, nem akartad megbántani, stb.
De a párod nem így értelmezi. Majd máskor nem meséled el neki, vagy nem így :)
Viszont utána ott volt az is, hogy van párom ÉS nem szeretnék randizni!! :) tehát nem a párom az akadály, hogy nem találkozom vele, ha már ennyire kitekerjük a jelentéseket.. :)
Nem is kéne nekem más.... :)
- "Elnézést, kisasszony, meg tudná mondani, merre van a Szent Gellért..."
- "Na húzzál innen a francba, mit képzelsz magadról, van párom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!