Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit szólnátok a...

Férfiak, mit szólnátok a párotok reakciójára, ha nyomul rá valaki?

Figyelt kérdés

Ma munka közben betévedt hozzám egy szórólapos férfi, aki amellett hogy szerette volna eladni a hirdetett dolgait, el kezdett udvarolni nevetgélve, dicsérte az alakomat, és azt kérte, hogy kísérjem el városnézőbe, mert nem helyi. Erre azonnal rávágtam a szokásos szöveget, hogy be vagyok táblázva, nem érek rá (közben gondoltam, hogy mégis mit képzel?!) Majd nevetve mondta hogy valójában randinak szánta. Ekkor azonban megmondtam neki, hogy van párom és nem szeretnék randizgatni. Majd elküldtem szépen illedelmesen a szórólapjaival együtt.

Miután ezt elmeséltem a páromnak, elkezdett picit nekem állni, hogy csalódott bennem. Csalódott, mert miért azt mondtam, hogy be vagyok táblázva, miért nem mondtam rögtön azt, hogy nem akarok vele várost nézegetni.

Megosztottam párommal, hogy vannak olyan nők, akik azonnal kapnak a nyálas dicsérő szavakra, és képesek elmenni a párjuk tudta nélkül ilyesmire.....míg én kiálltam magamért és azért, hogy nekem van párom!

Úgy gondolom, helyesen cselekedtem, aminek minden férfi örülne, mégis rosszul esik, ahogyan a párom reagált rá. :(

2015. máj. 5. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Az a párod baja, hogy először nem azzal hárítottad el a meghívást, hogy van párod, nem akarod, hanem azzal, hogy nem érsz rá. Ha ráértél volna, elmész? Nyilván nem. De gondolom, ez a párodnak így jött le.
2015. máj. 5. 13:18
 2/15 A kérdező kommentje:

A párom is tudja, hogy ha nagyon akarom, akkor van 1-2 szabad órám. Csak nem idegen palikra, hanem pl. főzésre.. :)

Ez csak egy elterelő szöveg volt... :)

2015. máj. 5. 13:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
most ha hozzádszólnak első válasz az legyen: van párom és bújj el az asztal alá :D
2015. máj. 5. 13:23
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

De nem azt mondtad, hogy nem akarod, hanem, hogy nem érsz rá.

Én értem, hogy ez kellemesebb, nem akartad megbántani, stb.

De a párod nem így értelmezi. Majd máskor nem meséled el neki, vagy nem így :)

2015. máj. 5. 13:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyeneket szoktam mondani, amíg nem tudom biztosan, mit szeretne az illető férfi, mert ez azért kedvesebben hangzik kicsit. :D
2015. máj. 5. 13:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Na de amikor kinyögte, hogy randinak szánta, akkor már én is éreztem, hogy ez nincs rendben, aztán erre válaszoltam is, hogy nem akarok randizgatni és van párom. Itt már világosan megmondtam.. :)
2015. máj. 5. 13:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egyszerű szóhasználat, amit te ugyanúgy gondolsz, de finomabban fogalmazol. Jelen esetben a "be vagyok táblázva" és a "van párom" ugyanazt jelenti, vagyis nem lenne ellenedre, de nem lehet. A legdurvább lekoptató szöveg tényleg az, hogy vele nem mennél sehova akkor sem, ha lehetne. Nyilván az első két mondatnál is ez járt a fejedben, csak udvariasan fogalmaztál. A párod pedig valószínűleg dühítette, hogy konkurencia akadt, úgyhogy szíve szerint a legdurvábban hangzó mondattal küldte volna el a fenébe. Nem tettél te semmi rosszat, az életben sokkal jobb határozottnak, de udvariasnak lenni, mint kíméletlenül fogalmazva osztani az igét. Nincs joga a párodnak csalódnia benned ennyi miatt, hiszen tudja, hogy valójában nem azért mentél el a pasival, mert be voltál táblázva.. A fogalmazás árnyalata hihető, hogy nem tetszett neki, ha egy bögyös szőke kezdi el rázni magát előtte, és randira hívja, a párod pedig udvarias "Sajnálom, de van párom, úgyhogy nem lehet" szöveggel hárítja el, akkor nem mint nőt utasítja el, csak egyszerűen azért nem megy, mert rajta kívül álló okok miatt nem lehet.. Persze ez csak a látszat, te tudod az igazságot, hogy az a nő labdába sem rúghatna, nem? Ezt kellene megértetned a pároddal, hogy a lekoptatásnak is vannak fokozatai, és pusztán azért, mert tetszel valakinek, nincs okod szükségtelenül gorombának lenni vele. Ha továbbra is nyomul, akkor már igen.
2015. máj. 5. 13:40
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :)
2015. máj. 5. 13:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Viszont utána ott volt az is, hogy van párom ÉS nem szeretnék randizni!! :) tehát nem a párom az akadály, hogy nem találkozom vele, ha már ennyire kitekerjük a jelentéseket.. :)

Nem is kéne nekem más.... :)

2015. máj. 5. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

- "Elnézést, kisasszony, meg tudná mondani, merre van a Szent Gellért..."

- "Na húzzál innen a francba, mit képzelsz magadról, van párom!"

2015. máj. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!