Hogy kéne arra reagálnom, hogy anyám 15 évvel fiatalabb pasival kezdett?
2 éve váltak el apámmal. Most ő 55 éves, a "barátja" 40.
Én 30, bátyám 33.
Igazából Angliába lakik a srác, eddig 2x találkoztak pár napot de anyám oda és vissza van. Rózsaszín köd. A srác persze élvezi ha félévente hazajön, itt hesszelhet, kaja pia szex.
Nagyon nem szimpatikus, sokat vitázunk ezen anyámmal.
Én köztisztviselő vagyok a faluban, és szégyelném ha megjelennének valahol.
El fog ez a hülyeség múlni nála?
Úgy érzem pazarolja anyám idejét...
Inkább azt làtom, hogy talán aranyásó?
Nekünk mindenünk megvan, sőt. Nagyon jól élünk.
A srác 10 éve kint gürizik Angliában, és van egy kb 20 éves autója. Valami tuningolt vacak, de nem az a kategoria, ami felkelti a figyelmet. Hanem az, amivel a falusi cigányok járnak.
Állítólag az apukája gyógykezelésére megy a pénz -ami szép, ha igaz. De nekem akkor se tetszik, hogy nincs semmije. Félek is kicsit, hogy beeszi magát ide, és majd hazaköltözik, és anyám tartja el ...
Neked továbbra sincs semmi közöd anyád magánéletéhez, párkapcsolatához, még akkor sem, ha neked nem tetszik, esetleg kihasználja anyádat - ö már elég felnött ahhoz, hogy egyedül el tudja dönteni, neki mi a jó!
Ha meg anyád úgy dönt, hogy odaköltözteti az illetöt, akár el is tartja, az is az ö dolga, csak rá tartozik, neked nincs beleszólásod!
A korkülönbséggel semmi gond. Főleg ebben a korban. Örülnék, hogy boldog!
De ha csak kihasználja, az gáz.
"Hogy kéne arra reagálnom..."
Gratulálni neki és sok szerencsét kívánni.
"El fog ez a hülyeség múlni nála?"
El fog ez a hülyeség múlni nálad, hogy belepofázol anyád magánéletébe, mikor már rég felnevelt téged?
Kíváncsi lennék, mit szólnál hozzá, ha anyukád hasonló vehemenciával dumálna bele a te párválasztásodba.
Egy köztisztviselő diplomás.
Azok meg általában tudnak helyesen írni. Legalábbis kevesebb hibával, mint te.
1. neked semmi közöd hozzá
2. szállj ki anyukád sggéből
3. lehet, hogy diplomás ember vagy, de egy echte bunkó, aki úgy utálhatnak a fluban mint a szrt, csak nem mondják meg a szemedbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!