Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre hogyan kéne reagálnom? 20/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre hogyan kéne reagálnom? 20/L

Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy helyes srác akit nagyon megkedveltem az elmúlt pár hétben. Pár napja például vele álmodtam, pedig az ilyen tényleg nagyon ritka, hogy az álmomban is megjelenjen valaki, aki tetszik. Néha munka után összeülünk páran dumálgatni, cigizni, esetleg iszogatni valamit. Majdnem minden munkatársam 20-on éves, így elég hamar jóba lettünk egymással. Tegnap este az említett srác is ott volt velünk, 4-en dumálgattunk és valahogy szóba került a párkapcsolat téma és akkor azonnal láttam rajta, hogy olyan mintha teljesen zavarba került volna. Pár perc múlva el is köszönt, aztán elég gyorsan elhajtott, pedig előtte ő is jól érezte magát. Egyik munkatársam ezután elmondta, hogy a srácnak még életében nem volt kapcsolata és nem is csókolózott, pedig már lassan 21 éves és ráadásul tényleg egy helyes pasi. Tényleg nagyon megkedveltem, sokat dumáltunk mostanában és már legalább 2 hete gondolkozom rajta, hogy valamit lépek, de így most elbizonytalanodtam. Ti kezdenétek olyan sráccal aki ennyi idősen tapasztalatlan? Nemtudom mi legyen.

2022. júl. 2. 11:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez neked ok arra, hogy ne gyere vele össze, akkor inkább tényleg ne.
2022. júl. 2. 11:56
 2/18 anonim ***** válasza:

Nőkkel is kezdenek, még ha tapasztalatlan is :)

Én a helyedben kezdenék.

Lehet valami lelki oka van :)

Gondolj bele ha 10 év múlva azt mondod, mi lett volna ha?

2022. júl. 2. 12:04
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt elgondolkodtál, akkor inkább tényleg ne.
2022. júl. 2. 12:08
 4/18 anonim válasza:
100%
Ha ennyi miatt elgondolkodtál írj rám inkább, jobban jár mindenki :)
2022. júl. 2. 12:11
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Ez miert lenne akadály vagy hátrány?
2022. júl. 2. 12:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp se gyere össze a sráccal, aki tetszik neked, mert valaki azt mondta, hogy nem volt még kapcsolata.

Ez a legjobb amit tehetsz vele. Nem is fogja megtudni mekkora csapdát került ki.

2022. júl. 2. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ő összejönne veled, akin lehet a helyi focicsapat átment?

Innen nézve, hogy áll a séró? ;)

2022. júl. 2. 13:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ettől elbizonytalanodsz, akkor tényleg lehet neki is jobb, ha hagyod. Én is 21 vagyok és nem volt még kapcsolatom, de amúgy nem jövök zavarba, ha erről van szó, nagyon sokat tudok erről a témáról beszélgetni és szeretek is szóval érdekes :D
2022. júl. 2. 13:58
 9/18 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Én se jövök zavarba, tudok róla beszélgetni, bár társaságba ha mindeki erről dumál azért az más helyzet lehet. Haza azért nem hajtanék emiatt. :)

Kérdező. Komolyan nem értelek:D Tetszik a srác, kit érdekel, hogy nem volt kapcsolata és nem csókolózott? Pár alkalom és megtanul mindent. Például ha csókolóznátok 5x az olyan lenne, mintha már 5 lánnyal csókolozott volna előtted 1x-1x. Sokáig tart? Nem. Lesz valami nagyon nagy különbség utána? Ha lesz is, nem vett el sok időt. Percekben mérhető. Tehát akkor mit kell belőle kihozni ennyit?:D

Én így gondolkodok, mert nekem sem lenne probléma ha a lánynak nincs tapasztalata. Ha tetszik és NORMÁLIS is, akkor ilyenek nem érdekelnek. Ez a kettő legyen meg, ezek a legfontosabbak. Ha a belső és a külső oké, akkor más nem nagyon tud zavarni (jó, de igen, cigaretta meg még biztos van, de érted).

A helyedben azt próbálnám kideríteni, hogy ennek mi az oka vagy inkább csak elkezdenék vele ismerkedni vagy valahogy megismerni. És ha azt látod, hogy minden rendben van vele, normális meg minden és valami egyéb oka van annak, hogy jelenleg így áll, akkor hajrá.

Mert ilyenkor az oldalt olvasva az szokott lenni, hogy arra gondoltok, hogy van valami defektje, igaz?:D Nos, ez nem feltétlen van így. Én is kb. annyira vagyok tapasztalatlan, mint a srác, ráadásul idősebb is vagyok, de amúgy nem zavar. Nem vagyok miatta depis meg ilyenek:D S részben a saját döntéseim hozadéka. És tudom, hogy egyébként normális vagyok és nem nézek ki rosszul (most már). De így alakult.

Magamból kiindulva tehát azt mondom, hogy soha ne az alapján ítélj, hogy valaki mennyire szűz vagy mennyire nem az. Mindkét esetben lehet gyökér és lehet rendes ember is. Ne foglalkozz ezzel, ismerd meg. Majd ha valami miatt nem, akkor nem, de önmagában ne amiatt legyen a nem, hogy még nem csókolózott és hasonlók.

2022. júl. 2. 16:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan kéne reagálnod? Esetleg úgy, mintha épeszű lennél. Van egy rohadt fiatal szép csávó akinek az első lehetsz. Látod, még ő is szó szerint menekül előled. Te meg súlyosan be vagy szűkülve, én a fiú helyében veled nem jönnék össze és pont ezért, amiért ilyen az értékrended. Inkább a tapasztalat hiányozzon valakiből, mint a normális gondolkodás. Én meg nőként 23 évesen csókolóztam először, EGYSZER, az is jó fos volt de nem tudom kitörölni.
2022. júl. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!