Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bipolaris vagyok de ő ezt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bipolaris vagyok de ő ezt nem tudja, mit tegyek hogy jora forduljanak a dolgok?

Figyelt kérdés

Beszelgettunk majdnem 2 honapig, ő az elso ferfi aki felkeltette az erdeklodesem, o minden teren hozzam valo.

De nekem bipolaris zavarom van amirol o nem tudott, es nem ertette miert vagyok egyik percben normalis a masikban meg depresszios vagy ideges.

Azt mondta addig nem talalkozik ameddig nem hagyom abba ezeket, de sajnos nem en iranyitom ezt nem tudom abba hagyni, azt meg hogy betegsegem van soha nem tudhatja meg. Regen szedtem ra gyogyszert, de mar nem. Tudom ha talalkoznank jora fordulna minden de nem akar mert ilyen vagyok. Amikor normalis vagyok el vagyunk, semmi baj.

Par napja mar nem is beszelunk megint rossz allapotban voltam es szerintem o csak ilyenkor azt hiszi hisztizek. Pedig ilyenrol szo sincs

Mit kene tennem?

2022. júl. 2. 00:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
20, nem fogod, mert ez nem bipoláris zavar továbbra sem.
2022. júl. 2. 14:17
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

Akkor te nem vagy korrekt, vagy nem egy nyelven beszélünk.

Van egy ismerkedési fázis - meglátjátok egymást, kialakul egy vonzalom... oké, nem az első szavad mindenkihez, hogy szia, Judit vagyok bipoláris személyiségzavaros.

De ha már néhány alkalommal találkoztatok, tehát már mélyül a dolog, akkor igenis tartozol neki azzal, hogy figyelj, nekem ez van. Főleg, ha már tapasztalja, hogy amúgy sincs veled minden rendben, el kellene mondanod, hogy mi a gond, mit lát. Mert így nem tudja. Mit szólnál, ha ő időnként eltűnne, és nem érted, hogy miért. Aztán amikor már tökre oda vagy érte meg vissza, szerelmes vagy belé akkor egyszer csak valahonnan kiderülne, hogy neki felesége és gyereke van. Nem éreznéd, hogy ő tartozik ezzel még az elején?

Jelenleg úgy kezeli a helyzetet, hogy van egy hisztis csaj, és nem tudja, hogy mi van, de ő ebből nem kér. Ha tudná, hogy miről van szó, akkor megértené, hogy mitől van, és akkor eldönti, hogy mi van.

Mondom az én sztorimat. Én epilepsziás vagyok. Ha megismerkedtem valakivel, akivel lehet valami, két okból is közlöm vele, hogy epilepsziás vagyok. Egyrészt előbb-utóbb úgyis kiderül, mert lesz egy rohamom, és inkább tőlem tudja meg, mint hogy csak lássa, és fel legyen készülve, és tudjon segíteni, másrészt ne érezze úgy, hogy át van ba-szva.

Semmivel se más a te helyzeted az enyémnél. Úgy a második, de legkésőbb a harmadik találkozáson ezt el kell mondani.

Ha nem hajlandó elfogadni, akkor meg azt mondani, hogy oké, nem ő való hozzám.

2022. júl. 2. 16:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos elmondani, még ha valaki ideiglenes szar állapotban (depressziós stb) azt is. Én is most mondjuk nem vagyok vmi top időszakban, és aki ismerkedni akar velem annak elmondom hogy hát most ez van, lesz jobb is. Ha bipoláris lennék vagy bármilyen személyiségi/testi betegségem lenne, az elején elmondanám, én is ezt várom általában másoktól. Eléggé haragudnék ha valami kiderülne úgy miután összejöttünk, mert akivel összejövök annak fel kell mutatnia a paklija kártyáit, bármi is legyen benne. És a másiknak úgy kell eldöntenie, hogy ezzel meg azzal akar-e együtt élni. Ez így tiszta.
2022. júl. 2. 20:45
 24/27 anonim ***** válasza:
15%

Aki lepontozgat folyamatosan, tudja mi a bipoláris affektív zavar kritériuma?! DSMV, BNO?!

Ahogy a kérdező itt is kamukázik, ugyanezt teszi a párkapcsolataival is…

2022. júl. 2. 21:12
 25/27 anonim ***** válasza:
20%

"Van egy ismerkedési fázis - meglátjátok egymást, kialakul egy vonzalom... oké, nem az első szavad mindenkihez, hogy szia, Judit vagyok bipoláris személyiségzavaros.

De ha már néhány alkalommal találkoztatok, tehát már mélyül a dolog, "

Ember, te hogy tudsz így létezni?

A meglátod és köszönsz neki nem ismerkedési fázis! Hova mélyülne bármi néhány találkozótól?? AZ sz ismerkedési fázis, amikor találkoztok 4-5x és igyekeszel megismerni. Ezért ismerkedés. Amire te gondolsz az a felmérem, hogy megdugnám e fázis:D

A csajszi nem csinált semmi rosszat, ha nem mondta el ismerkedési fázisban. Én az első szex előtt vagy után mondanám el. Mivel nő vagyok, talán inkább után, ha jó volt a szex, és a sráccal lehet tervezni, akkor mondanám el. Ha nem volt jó, ő legalább megfektethetett. :)

4-5 találkozón semmi sem mélyül, akkor döntöd el, hogy akarsz-e többet tudni a másikról, elég szimpatikus volt-e hozzá.

2022. júl. 3. 07:40
 26/27 anonim válasza:

Kedves 2-es

Nagy a baj veled mert nem olvasol vagy nem értelmezel megfelelően. A kérdés feltevője írta, hogy a párja nem tud a betegségéről...akkor hogyan tudná őt megérteni??? És hogyan tudná tisztelni? Mit kéne tisztelnie? Azt hogy egy bipo bunkó,agresszív,kötekedő ??? Ezt kellene tisztelni? Na ne már

2022. júl. 26. 09:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
#25 azért a két hónapba már simán belefért volna, hogy elmondja, hogy ja, hát bipolis vagyok, ezért vagyok ilyen és ilyen.
2022. aug. 1. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!