Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jobbra forduljanak a dolgok köztünk?
Van egy lány akival nagyon régen, legjob barátok vagyunk, de én amióta csak először találkoztunk, azóta szerelmes vagyok belé. Többször beszéltünk is már erről, és eleinte mikor erről beszélgettünk mndig at mondta, hogy még várni akar hogy érettebbek legyünk, aztán egy ideig nem beszéltünk róla, eltelt egy pár év, és megint ráákérdeztem. Azt mondta, hogy túl sokra értkeli a barátságunkat, és nem tudna nélkülem élni ezért nem akar elveszíteni sem, épp ezért akar megmaradni a barátságnál. Aztán rékérdeztem hogy mit szólt volna, hogy az egyik aznap kettőnk között kialakult helyzetben megcsókoltam volna, azt mondta, hogy megíjedt volna, de majd egyszer, ha alkalom lesz rá, és együtt iszunk akkor egy pár ital után kipróbáljuk, hogy milyen egymással...
Én halálosan szerelmes vagyok belé!
Mit tegyek hogy összejöhessünk, hogy kapjak tőle egy esélyt?
18/F 17/L
"egy pár ital után kipróbáljuk, hogy milyen egymással..."
Ez a csaj már most nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!